ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον αδελφοκτόνο του Βόλου

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον αδελφοκτόνο του Βόλου

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η τοπική κοινωνία του Βόλου από το οικογενειακό δράμα που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής (30/04).

«Τα δύο αδέλφια είχαν συχνούς καβγάδες», υποστηρίζουν οι γείτονες – Ο 40χρονος δράστης που σκότωσε τον αδελφό του με ένα τηγάνι, δεν σταμάτησε να κλαίει στο κελί του

Κανείς δεν θα μπορούσε να πιστέψει ότι ο καβγάς που ξεκίνησε ανάμεσα στα δύο αδέρφια θα κατέληγε σε άγρια δολοφονία.

Μετά από κατανάλωση ποτού και χρήση ναρκωτικών ουσιών ο 40χρονος αδελφοκτόνος θόλωσε και σκότωσε τον μικρότερο αδερφό του.

magnesdia

Με όπλο ενα τηγάνι ο 40χρονος κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι του αδερφού του κι όταν εκείνος άφησε την τελευταία του πνοή και έπεσε κάτω, ο αδερφοκτόνος τον έσυρε έξω από το σπίτι και έπεσε για ύπνο.

Παρά το γεγονός ότι προσπάθησε να πει ψέματα στους αστυνομικούς, η ιστορία ότι τα δύο αδέρφια είχαν πέσει θύματα ληστείας από άγνωστα άτομα δεν έπεισε τους έμπειρους αστυνομικούς που κατάφεραν τελικά να τον κάνουν να ομολογήσει το έγκλημά του και να συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αδερφοκτόνος δεν σταμάτησε λεπτό να κλαίει στο κελί του, μετανιωμένος για τη δολοφονία του μικρότερου του αδερφού. Αξίζει να σημειωθεί ότι ζουσαν μαζί από τότε που οι γονείς τους είχαν πεθάνει.

Αν και οι γείτονες τούς είδαν πολλές φορές να μαλώνουν, ωστόσο κανείς δεν πίστευ ότι θα έχουν αυτή την τραγική κατάληξη. Σύμφωνα με τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο 40χρονος συνήθιζε να κλειδώνει έξω από το σπίτι το θύμα, με αποτέλεσμα αυτός να κοιμάται στα παγκάκια.

Το θύμα σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ήταν άνεργο και αυτό αρκετές φορές εξόργιζε τον αδερφό του, ο οποίος δούλευε περιστασιακά και έπρεπε να συντηρεί και τους δύο.

Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, όπου ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία και θα απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Σχετικές ειδήσεις