ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Εξέλιξη - σοκ στην άγρια δολοφονία στη Μαγνησία

Εξέλιξη - σοκ στην άγρια δολοφονία στη Μαγνησία

Πώς και από ποιον δολοφονήθηκε ο 37χρονος - Το άγριο έγκλημαείχε αποκαλυφθεί χθες Κυριακή στο Φυτόκο Μαγνησίας

Στη διαλεύκανση της δολοφονίας ενός 37χρονου άνδρα, ο οποίος είχε βρεθεί έξω από το σπίτι του νεκρός το πρωί της 30ης Απριλίου, προχώρησε η Αστυνομία.

volos egklima3

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr, θύτης του άγριου φονικού ήταν ο 41χρονος αδελφός του, ο οποίος χρησιμοποιώντας ένα τηγάνι κουζίνας, κατάφερε θανατηφόρα χτυπήματα στο κεφάλι του 37χρονου.

Μάλιστα, όπως ο ίδιος ομολόγησε, σκηνοθέτησε το φονικό ώστε να φανεί σαν ληστεία προκειμένου να γλιτώσει ο ίδιος.

volos egklima

Τα δύο αδέλφια φέρονται να βρισκόταν στο σπίτι τους, όπου είχαν καταναλώσει αλκοόλ και ο 41χρονος δήλωσε ότι ο αδελφός του, κάποια στιγμή, του επιτέθηκε και ο ίδιος για να αμυνθεί πήρε ένα τηγάνι από την κουζίνα και τον χτύπησε στο πρόσωπο και στο κεφάλι.

volos egklima2

Στη συνέχεια ο αδελφοκτόνος δήλωσε ότι ζαλισμένος από το ποτό έπεσε για ύπνο και το πρωί που ξύπνησε συνειδητοποίησε τι είχε γίνει. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι τα δύο αδέλφια έπεσαν θύματα ληστείας τριών αγνώστων που σκότωσαν τον αδελφό του, αλλά επειδή η κατάθεσή του είχε αντιφάσεις, τελικά μετά από 24 ώρες ομολόγησε ότι ο ίδιος ήταν ο δράστης της δολοφονίας.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η ανθρωποκτονία σε βάρος 38χρονου ημεδαπού που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Δράστης είναι 41χρονος ημεδαπός, συγγενικό πρόσωπο του θύματος, ο οποίος πρωινές ώρες σήμερα (01-05-2017) ομολόγησε την τέλεση του εγκλήματος και συνελήφθη.

Ειδικότερα, ο δράστης κατήγγειλε χθες το πρωί ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι τις βραδινές ώρες της 29/30-04-2017 μαζί με τον 38χρονο είχαν πέσει θύματα ληστείας από άγνωστα άτομα, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί έξω από την οικία του, φέροντας τραύματα στο κεφάλι.

Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 41χρονος δράστης, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 38χρονο στην οικία τους, του προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι με τη χρήση οικιακού σκεύους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.»

Σχετικές ειδήσεις