ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Αυτός είναι ο «ιερέας» που ασελγούσε σε βάρος 11χρονης (pics)

Βόλος: Αυτός είναι ο «ιερέας» που ασελγούσε σε βάρος 11χρονης (pics)

Ο 80χρονος βρίσκεται προφυλακισμένος μετά την κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα - Είχε συλληφθεί στην Άναυρο Βόλου, για ασέλγεια σε βάρος 11χρονης ανήλικης, έναντι χρηματικής αμοιβής

ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ

Μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, η Αστυνομία έδωσε σήμερα Τετάρτη (23/05) τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 80χρονου Έλληνα που είχε συλληφθεί στις 11/05/2018 στο Βόλο, για το αδίκημα της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής, καθώς και τη σε βάρος του ασκηθείσα ποινική δίωξη.

Πρόκειται για τον:

α) ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟ Γεώργιο του Δημητρίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε την 17-07-1938 στην Καρδίτσα.

Δείτε φωτογραφίες του στη gallery του Newsbomb.gr

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ασέλγειας με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα δέκα όχι όμως και τα δεκαπέντε έτη έναντι ανταλλαγμάτων και αμοιβής τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση.

Τα τελευταία χρόνια ο 80χρονος είχε καθαιρεθεί από τη Μητρόπολη Δημητριάδος κατηγορούμενος για παράνομες πράξεις αλλά εξακολουθούσε να φορά ράσο.

Η Εισαγγελία Βόλου έχει ήδη κρίνει ότι η ανήλικη θα πρέπει να πάει στη Βουλγαρία και να μείνει με τη γιαγιά της καθώς η 30χρονη μητέρα της κρίνεται ακατάλληλη για την ανατροφή της ανήλικης.

Μετά από εξέταση της ανήλικης από παιδοψυχολόγο, σύμφωνα με την Αστυνομία, προέκυψε ότι ο 80χρονος είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις πέντε φορές πριν τον συλλάβουν. Η μητέρα της 11χρονης φέρεται μάλιστα να είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τον ιερέα.

Εντούτοις εκείνος φέρεται να της ζητούσε να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις στην ανήλικη έναντι αμοιβής, κάτι που η 30χρονη δέχτηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Διαβάστε επίσης: Σάλος με τον ιερέα που ασελγούσε σε βάρος 11χρονης: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 15/11/2018, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ενδελεχή διερεύνηση των διωκομένων πράξεων, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, στους αριθμούς κλήσης 24210 – 76957 και 24210 – 76951. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Έκτακτη προειδοποίηση Καλλιάνου - Πλησιάζει ισχυρό κύμα κακοκαιρίας (ΧΑΡΤΗΣ)

«Συνελήφθη» πρώην κορυφαίος υπουργός του ΠΑΣΟΚ στα Γρεβενά!

Σχετικές ειδήσεις