ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα που ασέλγησε σε 11χρονη

Βόλος: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ιερέα που ασέλγησε σε 11χρονη

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον 80χρονο ιερέα στον Βόλο που ασελγούσε σε 11χρονη εν γνώσει της μητέρας της.

.Στη γιαγιά της στη Βουλγαρία θα φιλοξενηθεί η ανήλικη, η οποία στην ηλικία των 11 ετών βίωσε την απόλυτη φρίκη από τον 80χρονο ιερέα ο οποίος ασελγούσε σε βάρος της με τη συγκατάθεση της ίδιας της μητέρας της, της 30χρονης Βουλγάρας με οικονομικά ανταλλάγματα.

Μετά από εξέταση της ανήλικης από παιδοψυχολόγο, σύμφωνα με την Αστυνομία προέκυψε ότι είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις πέντε φορές πριν τον συλλάβουν. Η 30χρονη μητέρα της 11χρονη φέρεται μάλιστα να είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με τον ιερέα.

Εντούτοις εκείνος φέρεται να της ζητούσε να προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις στην ανήλικη έναντι αμοιβής, κάτι που η 30χρονη δέχτηκε λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Η Εισαγγελία Βόλου έκρινε ότι η ανήλικη θα πρέπει να πάει στη Βουλγαρία και να μείνει με τη γιαγιά της καθώς η μητέρα του κοριτσιού κρίνεται ακατάλληλη για την ανατροφή της ανήλικης. Η Εισαγγελία Βόλου διαπίστωσε ότι η γιαγιά είναι ούτως ή άλλως εκείνη που έχει την επιμέλεια.

Μετά από αυτό η ανήλικη, η οποία προς το παρόν φιλοξενείται σε προστατευόμενο περιβάλλον, θα επιστρέψει στην πατρίδα της.

Επισημαίνεται ότι ο ιερέας κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικη που έχει συμπληρώσει τα 10 έτη όχι όμως και τα 15 έτη, έναντι ανταλλάγματος και αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση. Αυτός και η 30χρονη Βουλγάρα κρατούνται στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Από την πλευρά ο ιερέας υποστήριξε στην Εισαγγελία Βόλου το Σάββατο ότι είναι αθώος, ενώ η 30χρονη Βουλγάρα αναγνώρισε τις πράξεις της και ζήτησε συγγνώμη.

Σχετικές ειδήσεις