ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος με τον ιερέα που ασελγούσε σε βάρος 11χρονης: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Σάλος με τον ιερέα που ασελγούσε σε βάρος 11χρονης: Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις

Ασέλγεια | Βόλος: Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η κοινωνία στον Άναυρο Μαγνησίας από την υπόθεση της ασέλγειας 80χρονου ιερέα σε βάρος μιας 11χρονης ανήλικης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», τόσο 80χρονος δράστης όσο και 30χρονη μητέρα του μικρού κοριτσιού θα βρεθούν τη Δευτέρα (14/05) ενώπιον της ανακρίτριας Βόλου, προκειμένου να απολογηθούν για τις αποτρόπαιες πράξεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του ιερωμένου ασκήθηκε ποινική δίωξη ασέλγεια σε βάρος 11χρονης ανήλικης έναντι ανταλλάγματος και αμοιβής, τετελεσμένη και σε απόπειρα κατ’ εξακολούθηση, ενώ η 30χρονη μητέρα αντιμετωπίζει την κατηγορία για συνέργεια σε ασέλγεια.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου είχε πληροφορίες ότι ενδέχεται να ενεργεί ασελγείς πράξεις σε ανήλικο κορίτσι για αυτό και είχε τεθεί «υπό στενή παρακολούθηση». Αστυνομικός της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας άρχισε να τον παρακολουθεί διακριτικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Παρασκευή το πρωί ο ηλικιωμένος ρασοφόρος επισκέφτηκε με τη μονογονεϊκή οικογένεια ένα κατάστημα pet shop. Λίγο αργότερα αποχωρούσε από το κατάστημα με την ανήλικη για να επιβιβαστούν σε λεωφορείο, ενώ η μητέρα του παιδιού έφευγε προς άλλη κατεύθυνση.

Ο ιερέας οδήγησε την ανήλικη στον Άναυρο και άρχισε να θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό του έχοντας «κρυφτεί» με την ανήλικη σε φυλλωσιά. Οι αστυνομικοί προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή του, πριν προλάβει να ασελγήσει πάνω του. Του πέρασαν χειροπέδες ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και η 30χρονη μητέρα.

Ο 80χρονος αρνείται κάθε συμμετοχή του σε ασελγείς πράξεις, τονίζοντας ότι «είμαι αθώος και θέλουν να με μπλέξουν» ενώ η 30χρονη δήλωσε μετανιωμένη για τις πράξεις της, προβάλλοντας ως δικαιολογία ότι τη δυσμενή της οικονομική κατάσταση.

Διαβάστε επίσης:

Σχετικές ειδήσεις