ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Καλαμάκι: Πέθανε ο 14χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τραγωδία στο Καλαμάκι: Πέθανε ο 14χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο

Τροχαίο δυστύχημα | 14χρονος: Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι της Κυριακής (10/06/2018) στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» ο 14χρονος Αλέξανδρος, ο οποίος το απόγευμα του Σαββάτου (09/06/2018) παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη λεωφόρο Αλίμου.

ΝΟΣΗΛΕΥΟΤΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» ΜΕ ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ

Όλα έγιναν όταν ο νεαρός αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου επέστρεφε το απόγευμα στο σπίτι του, έπειτα από προπόνηση που είχε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου.

Υπό αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, ο Αλέξανδρος παρασύρθηκε από διερχόμενο Ι.Χ. αυτοκίνητο, επί της λεωφόρου Αλίμου, στο ύψος της 1ης στάσης Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Επί τόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 14χρονος έφερε βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Από την πλευρά του, ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου κατέθεσε στους αστυνομικούς, ότι ο 14χρονος πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Αλέξανδρου, οι οποίοι απευθύνουν έκκληση σε αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με την Τροχαία Καλλιθέας (210 954 2093) και να δώσουν πληροφορίες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο.

Αργά το βράδυ του Σαββάτου, οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων ανακοίνωσαν στους συντετριμμένους γονείς ότι η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη και πως μόνο σε ένα θαύμα θα μπορούσαν να ελπίζουν.

Δυστυχώς, η σοβαρότητα των τραυμάτων ήταν τέτοια, που ο 14χρονος Αλέξανδρος κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε παρακάτω στη photo gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από το σημείο του δυστυχήματος (πηγή φωτό: Notia.gr)

Σχετικές ειδήσεις