ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία - Λάρισα: Πλημμύρες στην Αγιά από τη «Νεφέλη» (pics)

Κακοκαιρία - Λάρισα: Πλημμύρες στην Αγιά από τη «Νεφέλη» (pics)

Η... επέλαση της «Νεφέλης» έχει προκαλέσει ήδη προβλήματα και στο νομό Λαρίσης.

Ειδικότερα, στα παράλια του δήμου Αγιάς, έχουν άρχισαν να παρουσιάζονται προβλήματα από την κακοκαιρία καθώς η έντονη βροχόπτωση έχει προκαλέσει πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή.

Μιλώντας στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Βασίλης Λέτσιος, τόνισε πως ο όγκος του νερού τις τελευταίες ώρες είναι μεγάλος, δημιουργώντας προβλήματα στον παραλιακό δρόμο.

larissa agia3

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Ο κ. Λέτσιος σημειώνει ότι τα μηχανήματα του δήμου επιχειρούν ώστε να ανοίξουν διόδους και να περιορίσουν τα νερά των ρεμάτων, όμως η ποσότητα του νερού είναι μεγάλη.

Όπως προσθέτει το larissanet.gr, μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου δουλεύουν ώστε να αποφευχθεί το «φούσκωμα» των ρεμάτων καθώς υπάρχει ο φόβος πως αν το φαινόμενο συνεχίσει τις επόμενες ώρες με την ίδια ένταση, ενδέχεται να συμβεί. Εν τω μεταξύ, οι επιχειρηματίες εκφράζουν φόβους για απώλεια του εξοπλισμού που έχουν στην παραλία.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού: Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ - Προσοχή! Πού θα «χτυπήσουν» ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι σε λίγες ώρες

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, larissanet

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Στο έλεος της «Νεφέλης» η Ελλάδα - Ακραία φαινόμενα με καταιγίδες και χαλάζι (pics)

Δραματικές εξελίξεις στα Σκόπια: Ο Ιβάνοφ δεν υπέγραψε τη συμφωνία για το «Βόρεια Μακεδονία»