ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Γιατί έσφαξε την άτυχη Μαρίνα με 40 μαχαιριές - Τι αποκαλύπτει ο αδερφός του δράστη

Ηράκλειο: Γιατί έσφαξε την άτυχη Μαρίνα με 40 μαχαιριές - Τι αποκαλύπτει ο αδερφός του δράστη

Σοκ από την ενέδρα θανάτου που έστησε ο δολοφόνος στην 53χρονη - Μετανιωμένος δηλώνει τώρα - Καρέ -καρέ κατέγραψε η κάμερα το φονικό

ΜΕΤΑΝΙΩΜΕΝΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο 63ΧΡΟΝΟΣ

Τους λόγους που οδήγησαν τον 60χρονο να διαπράξει αυτό το στυγερό έγκλημα, αναζητούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Ο αδερφός του, μιλώντας σε τοπικά Μέσα Ενημέρωσης αποκάλυψε την αφορμή -που σύμφωνα με τον ίδιο- όπλισε το χέρι του 60χρονου. «Μου είπε ότι μάλωσε με την κόρη μου και τον έδιωξε από το σπίτι. Ο λόγος που μάλωσαν, σύμφωνα με τα όσα μου είπε, ήταν πως δεν καθάριζε το σπίτι. Είχαν κάνει μια συμφωνία για όσο καιρό έμενε σπίτι της κόρης μου, να καθαρίζει και να βοηθάει επειδή εκείνη δούλευε. Επειδή, όπως μου είπε, δεν καθάριζε, η κόρη μου τσαντίστηκε και ξεκίνησε ο καβγάς», ανέφερε ο άνδρας.

«Ο αδερφός μου πήγαινε συχνά στο μαγαζί της για να πίνει καφέ. Σύμφωνα με τα όσα μου είχε πει η Μαρίνα, είχε πρόβλημα που πήγαινε εκεί. Της ήταν βάρος και δεν τον ήθελε. Δεν ήταν καθόλου θυμωμένος και δεν μου έδειξε καμία απολύτως ένδειξη για τα όσα διαδραματίστηκαν το επόμενο πρωί.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 53χρονη γυναίκα όπως κάθε πρωί, πήγε για δουλειά στην καφετέρια που διατηρούσε, με τον 60χρονο να της έχει στήσει καρτέρι. Μετά από έναν έντονο καβγά ο εκείνος δε δίστασε να βγάλει μαχαίρι και να της καταφέρει πολλαπλά χτυπήματα με την άτυχη γυναίκα να αφήνει λίγο αργότερα την τελευταία της πνοή.

irakleio dolofonia5

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Τραγική ειρωνεία, ο δολοφόνος πήγε και έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος με το μηχανάκι της ανιψιάς του. Δύο ώρες αργότερα παραδόθηκε στους αστυνομικούς. «Σκότωσα τη Μαρίνα, εγώ το έκανα», φέρεται να τους είπε.

Το βίντεο από κάμερα ασφαλείας γειτονικής επιχείρησης συγκλόνισε ακόμη και τους πιο έμπειρους αστυνομικούς, που δεν μπόρεσαν να αντικρίσουν για δεύτερη φορά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της άτυχης 53χρονης να σώσει τη ζωή της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σκαρφάλωσε στον πάγκο της καφετέριας προσπαθώντας να αποφύγει τα χτυπήματα του 60χρονου, χωρίς δυστυχώς να καταφέρει τελικά να γλιτώσει.

Σύμφωνα με το Cretalive, ο πρώην σύζυγος του θύματος και αδερφός του δράστη, είναι γνωστός κακοποιός και στο παρελθόν το όνομα του έχει εμπλακεί σε τρανταχτές υποθέσεις.

Η γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών ενώ η κόρη της είχε διακριθεί στα καλλιστεία στην Αμερική κερδίζοντας τον τίτλο της της Ms Transcontinental International και αναδείχτηκε Μις Υφήλιος 2017.

irakleio dolofonia7

Στον εισαγγελέα ο 60χρονος

Ο δράστης εμφανίστηκε μετανιωμένος για τις πράξεις του, ενώπιον των αστυνομικών, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του έβαλε τα κλάματα. Με σκυμμένο το κεφάλι καθ' όλη την διάρκεια της προανακριτικής διαδικασίας ισχυριζόταν ότι δεν θυμάται λεπτομέρειες από την αποτρόπαια πράξη του. Σε ερωτήσεις των αστυνομικών για το πως και πόσες μαχαιριές έδωσε στην άτυχη Μαρίνα Τζωρμπατζάκη, δεν ήταν σε θέση να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις.

«Δεν θυμάμαι τίποτα δεν ξέρω γιατί το έκανα» έλεγε συνεχώς στους αξιωματικούς της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι τόσο εκείνη όσο και τα ανίψια του τα υπεραγαπούσε και ήταν η οικογένεια του. Ο ίδιος μέχρι το βράδυ της Τετάρτης δεν είχε ζητήσει δικηγόρο.

Εν τω μεταξύ, νωρίς το μεσημέρι σήμερα (11/10), αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Ηρακλείου.

Νωρίτερα, στις 11.00 το πρωί στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, συγγενείς και φίλοι, θα αποχαιρετήσουν την Μαρίνα Τζωρμπατζάκη.

Πηγή πληροφοριών: Cretalive, Cretapost, «Ελεύθερος Τύπος»

Διαβάστε επίσης:

Δικηγόρος Λαγούδη στο Newsbomb.gr: «Η Ειρήνη είχε δανείσει πολλά χρήματα στο δολοφόνο της»

Πότε ξεκινούν οι εκπτώσεις του φθινοπώρου 2018 - Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα