ΕΛΛΑΔΑ

Συμφωνία των Πρεσπών: Την Κυριακή στο Σύνταγμα το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Συμφωνία των Πρεσπών: Την Κυριακή στο Σύνταγμα το μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία
EUROKINISSI

Χιλιάδες διαδηλωτές αναμένεται να κατακλύσουν την Κυριακή, 20 Ιανουαρίου την πλατεία Συντάγματος προκειμένου να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών που αναμένεται να έρθει προς ψήφιση την ελληνική Βουλή, το επόμενο χρονικό διάστημα.

 

Εκατοντάδες λεωφορεία με διαδηλωτές αναμένεται να έρθουν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα την Κυριακή για το συλλαλητήριο κόντρα στη Συμφωνία των Πρεσπών, στο οποίο θα συμμετάσχει και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και οι μοναχοί του Αγίου Όρους.

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης «Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία», οι οποίοι απευθύνουν κάλεσμα μέσω του Facebook, αναρτούν στο Διαδίκτυο τα δρομολόγια που προγραμματίζεται να φτάσουν στην Αθήνα, κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα.

«Όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία!

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 2 το μεσημέρι δίνουμε την μεγαλύτερη μάχη.

Παίρνουμε όλοι τις ευθύνες μας απέναντι στην ιστορία. Δίνουμε το “παρών” στο Μεγάλο Συλλαλητήριο.

Στο Σύνταγμα την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι Όλοι οι Έλληνες θα βρεθούμε εκεί, έξω από την ελληνική Βουλή, για να ακυρώσουμε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών για να φωνάξουμε η Μακεδονία είναι ελληνική!

Να μη λείψει κανείς!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κάλεσμα που έκαναν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης.

Πανελλαδική Λίστα Λεωφορείων για μετακίνηση στο Συλλαλητήριο της Αθήνας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 Η λίστα...

Geplaatst door Επιτροπή Αγώνα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας op Dinsdag 15 januari 2019

Το συλλαλητήριο της Κυριακής διοργανώνει η «Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», η οποία είχε πραγματοποιήσει και τα δύο μεγάλα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην κινητοποίηση συμμετέχει ενεργά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, μέσω της καμπάνιας «Respect the Truth» (Σεβασμός στην Αλήθεια) που έχει ξεκινήσει στα κοινωνικά μέσα, ζητώντας από τους πολίτες της Μακεδονίας να συμμετάσχουν μαζικά την Κυριακή.

Επίσης, κάλεσμα σε όλους τους Έλληνες να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, την Κυριακή στην πλατεία Συντάγματος στο κέντρο της Αθήνας, απευθύνουν οι Anonymous Greece.

«Όλοι εκεί 20 του μήνα για να δουν τι είναι οι Έλληνες. Μην κάτσεις στον καναπέ!!. Δεν θα υπολογίσουμε τίποτα και κανέναν...», τονίζουν σε ανάρτηση τους στο facebook.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μηνυτήρια αναφορά κατέθεσε σήμερα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η Παμμακεδονική Συνομοσπονδία ζητώντας να ερευνηθεί εάν έχουν διαπραχθεί ποινικά αδικήματα που σχετίζονται με την ασυμφωνία των Πρεσπών.

Ολόκληρη την ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας

«Οι ογδόντα ένας βρέθηκαν. Τα Σκόπια έριξαν τίτλους τέλους.

Η τελευταία πράξη της «συμφωνίας» θα παιχτεί στην Ελλάδα, στη Βουλή των «προθύμων».

Τέλος οι προφάσεις, τα αναχώματα και οι διχογνωμίες. Η Ιστορία καταγράφει τους Βουλευτές που βάζουν το προσωπικό και το κομματικό τους συμφέρον πάνω από την Πατρίδα μας και τη Δημοκρατία, την οποία έχουν κουρελιάσει προκειμένου να παραδώσουν τα απαράδοτα.

Οι Έλληνες δεν παραχωρούμε ούτε γράμμα από το ιερό όνομα της Μακεδονίας. Ούτε ανεχόμαστε την εκμηδένιση της Δημοκρατίας. Και για το ένα και για το άλλο χύθηκαν ποτάμια αίματος Ελλήνων για να τα έχουμε. Γινόμαστε ένα συμπαγές ανθρώπινο τείχος το οποίο θα εμποδίσει να περάσουν οι εθνοκτόνες αποφάσεις.

Δηλώνουμε στους «πρόθυμους»: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Είμαστε απέναντί τους και τους περιμένουμε μέχρι την ύστατη στιγμή να πράξουν ως Έλληνες.

Ανασυστήνεται η «Επιτροπή Αγώνα για τη Μακεδονία».

Τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια για τη Μακεδονία καθυστέρησαν την παράδοση του ονόματος.

Η κυβέρνηση λέει ότι οι Έλληνες έχουν πειστεί για τα οφέλη της «συμφωνίας». Ας τους αποδείξουμε ότι κάνουν ΛΑΘΟΣ.

Απευθύνουμε ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ προς ΟΛΟΥΣ του Έλληνες να βρεθούν σε ένα ακόμη μεγάλο συλλαλητήριο την ύστατη στιγμή για την αποτροπή της προδοσίας της Μακεδονίας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στο Σύνταγμα.

Είναι ο μόνος δημοκρατικός τρόπος για να μη φέρουν το θέμα για ψήφιση στη Βουλή. Αν το τολμήσουν όμως θα είμαστε και πάλι εκεί.

Είμαστε μυριάδες, είμαστε ενωμένοι, είμαστε Έλληνες, είμαστε το αφεντικό της χώρας και εμείς θα δώσουμε την τελική λύση.

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΗΠΑ

ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ»

Σχετικές ειδήσεις