ΕΛΛΑΔΑ

Στη ΓΑΔΑ ο Νίκος Νικολόπουλος – Κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου για εκβιασμό

Στη ΓΑΔΑ ο Νίκος Νικολόπουλος – Κατέθεσε μήνυση κατά του Πάνου Καμμένου για εκβιασμό
Ποιος καταγγέλλει για εκβιασμό ο Νίκος Νικολόπουλος;

Στην Γενική Αστυνομική Διέυθυνση Αττικής μετέβη λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (08/02) ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Νίκος Νικολόπουλος.

Ο εκλεγμένος με τους ΑΝΕΛ βουλευτής Αχαΐας πήγε στην Κρατική Ασφάλεια προκειμένου να καταθέσει μήνυση για εκβιασμό κατά του κ. Πάνου Καμμένου.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως είχε μαζί του στοιχεία κατά του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τα οποία κατέθεσε στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Αχαΐας δέχθηκε πιέσεις, αλλά και εκβιασμό από τον πρώην υπουργό Άμυνας, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο λόγος που ενδεχομένως ο κ. Καμμένος προχώρησε στην εν λόγω ενέργεια.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015 ο Νίκος Νικολόπουλος, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε καταψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, χωρίς ωστόσο να παραδώσει την έδρα του.

Πάντως, σημειώνεται πως ο κ. Καμμένος βολιδοσκόπησε τις προθέσεις του κ. Νικολόπουλου, αλλά και άλλων πρώην βουλευτών των ΑΝΕΛ, για ενδεχόμενη επιστροφή τους στο κόμμα ώστε να μην διαλυθεί η Κοινοβουλευτική του Ομάδα.

Διαβάστε το ρεπορτάζ: «Σβήνει το καντήλι» των ΑΝΕΛ: «Όχι» Λαζαρίδη και Δ. Καμμένου σε επιστροφή στο κόμμα