Κακοκαιρία: Κλειστός και ο Εθνικός Κήπος λόγω των θυελλωδών ανέμων! (pics)

Newsbomb

Δείτε την ανακοίνωση στην είσοδο
eurokinissi

Λουκέτο έβαλε η κακοκαιρία στον Εθνικό Κήπο στην καρδιά της Αθήνας

Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ώρες έκλεισε και τον Εθνικό Κήπο στην Αθήνα. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα παραμείνει κλειστός λόγω των θυελλωδών ανέμων.

Η ανακοίνωση είναι γραμμένη και στα ελληνικά και στα αγγλικά και αναφέρει: «Ο Εθνικός Κήπος θα παραμείνει κλειστός βάσει του σημερινού έκτακτου δελτίου θυελλωδών ανέμων της ΕΜΥ».

Η ανακοίνωση είναι αναρτημένη στις εισόδους του Εθνικού Κήπου και δίπλα τους έχουν μπει λουκέτα προκειμένου να μην κινδυνεύσουν περαστικοί αλλά και τουρίστες.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery του Newsbomb.gr

Σύμφωνα με την ΕΜΥ θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι πνέουν στο Αιγαίο, στην ανατολική Στερεά και στην Πελοπόννησο. Οι ισχυρότερες ριπές που κατέγραψαν σήμερα το πρωί οι σταθμοί του ΕΑΑ/meteo, ήσαν στον Ισθμό Κορίνθου (134 χιλιόμετρα την ώρα), στην Παξιμάδα Καρύστου (124 χλμ/ώρα), στην Πεντέλη (109), στη Σαμοθράκη (105) και στη Μονεμβασιά (105).

Οι θυελλώδεις και πολύ θυελλώδεις βόρειοι άνεμοι αναμένεται να συνεχίσουν έως το απόγευμα της Πέμπτης (15/02), ενώ στη συνέχεια θα εξασθενήσουν σταδιακά κατά ένα έως δύο μποφόρ. Παράλληλα, τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη και θα εξασθενήσουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: «Αυτή είναι η ημερομηνία των εθνικών εκλογών 2019 - Το αποφάσισε ο Τσίπρας»

Θρίλερ στον αέρα στην πτήση Αθήνα για Χανιά - Το σοκαριστικό video μέσα από το αεροπλάνο

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved