ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ στην Πρέβεζα: Καταδίκασαν μητέρα 13 παιδιών επειδή πλαστογράφησε απολυτήριο δημοτικού

Σοκ στην Πρέβεζα: Καταδίκασαν μητέρα 13 παιδιών επειδή πλαστογράφησε απολυτήριο δημοτικού
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Καταδίκασαν μητέρα 13 παιδιών σε κάθειρξη 8 ετών!

Μια ακόμα υπόθεση καταδίκης για πλαστογράφηση απολυτηρίου δημοτικού σχολείου έρχεται στο φως.

Μετά την ιστορία της καθαρίστριας από το Βόλο, η Δ.Κ. θα βρεθεί στις 5 Μαρτίου στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Ιωαννίνων όπου θα εκδικαστεί η έφεσή της.

Ο λόγος που καταδικάστηκε ερήμην σε κάθειρξη 8 χρόνων συνολικά για τα αδικήματα της «πλαστογραφίας με χρήση» και της «ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης με σκοπό το κέρδος»;

Είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο δημοτικού και διόρθωσε τον χρόνο αποφοίτησης από το δημοτικό σχολείο, ισχυριζόμενη ότι τελείωσε το έτος 1980 και όχι το 1981 όπως ήταν το σωστό.

Η Δ.Κ. έκανε τη συγκεκριμένη πράξη και προσκόμισε το συγκεκριμένο χαρτί προκειμένου να καταλάβει θέση κατώτερου ή κατώτατου προσωπικού στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η ίδια είναι μητέρα δεκατριών παιδιών εκ των οποίων τα πέντε είναι σήμερα ανήλικα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prevezatoday, ο λόγος που προχώρησε στην πράξη αυτή ήταν να εξασφαλίσει την στοιχειώδη ευπρεπή διαβίωση των 13 παιδιών της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι απουσία της από το δικαστήριο του 1ου βαθμού οφείλεται στο ότι ζήτησε αναβολή λόγω του ότι πάσχει από την καρδιά της και της έχει τοποθετηθεί «απινιδωτής» προσκομίζοντας μάλιστα ιατρική γνωμάτευση. Όμως το αίτημα της για αναβολή δεν έγινε δεκτό και δικάστηκε ερήμην.

Πηγή: prevezatoday.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο βαρβάτος νταλικιέρης από τη Λάρισα που μας γεμίζει περηφάνια (photos)

Θρίλερ στον αέρα στην πτήση Αθήνα για Χανιά - Το σοκαριστικό video μέσα από το αεροπλάνο

Σχετικές ειδήσεις