ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Άγνωστοι κατέστρεψαν πάρκο λίγο πριν τα εγκαίνιά του

Κρήτη: Άγνωστοι κατέστρεψαν πάρκο λίγο πριν τα εγκαίνιά του

Απίστευτοι βανδαλισμοί σε πάρκο που παραδόθηκε πριν λίγους μήνες

Προτού καν γίνουν τα εγκαίνιά του νέου πάρκου που έφτιαξε η δημοτική αρχή στη Νέα Αλικαρνασσό, οι βάνδαλοι το κατέστρεψαν χωρίς λόγο και αιτία, πετώντας στα σκουπίδια τα χρήματα των δημοτών, καθώς το πάρκο είχε κοστίσει 103.000 ευρώ.

Η κυκλική ξύλινη εξέδρα που είχε τοποθετηθεί μπροστά από την κερκίδα είναι κατεστραμμένη και πλέον επικίνδυνη για τα μικρά παιδιά.

Ο κίνδυνος να τραυματιστεί κάποιο μικρό παιδί είναι μεγάλος και οι αρμόδιοι θα πρέπει να φροντίσουν άμεσα ή στην αποκατάσταση του ή στην απομάκρυνση των ξύλων που εξέχουν.

Στην κερκίδα ημικυκλικού σχήματος με πέντε διαζώματα που είχε κατασκευαστεί είχε τοποθετηθεί ειδικός φωτισμός, ο οποίος δεν γλίτωσε από το μένος των δραστών.

Μιλώντας στο cretapost ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων Γιάννης Αναστασάκης τόνισε: «Πρόκειται για το πάρκο Ηράκλειτος που κατασκευάστηκε στην νέα Αλικαρνασσό από τον δήμο Ηρακλείου μετά από συνεργασία με το δημοτικό διαμέρισμα αλλά και την εθελοντική πρωτοβουλία Ζω Δρω. Δυστυχώς λίγο πριν την παράδοση στο κοινό οι γνωστοί άγνωστοι της πόλης κατέστρεψαν μέρος της ξύλινης εξέδρας η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τέλεση εκδηλώσεων».

Διαβάστε επίσης:

Φονικό Χαλάνδρι: «Γύρισε μεθυσμένος, του έριξα χάπια στην πορτοκαλάδα – Δεν κατάλαβα ότι πέθανε»

Καιρός: Σκάει ισχυρό βαρομετρικό χαμηλό μετά την Καθαρά Δευτέρα – Πού θα χτυπήσουν έντονα φαινόμενα

Προσοχή: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στη στρατιωτική θητεία

Σχετικές ειδήσεις