ΕΛΛΑΔΑ

Φονικό Χαλάνδρι: «Γύρισε μεθυσμένος, του έριξα χάπια στην πορτοκαλάδα – Δεν κατάλαβα ότι πέθανε»

Φονικό Χαλάνδρι: «Γύρισε μεθυσμένος, του έριξα χάπια στην πορτοκαλάδα – Δεν κατάλαβα ότι πέθανε»

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» γύρω από το άγριο φονικό στο Χαλάνδρι με θύμα έναν 64χρονο - Η Γερμανίδα σύντροφός του, όπως ομολόγησε η ίδια, του έριξε χάπια στην πορτοκαλάδα και αντιλήφθηκε το θάνατό του... δύο ημέρες αργότερα!

Μετά από 17 ημέρες ερευνών, η ΕΛΑΣ εντόπισε τα ίχνη της 57χρονης συντρόφου του 64χρονου που είχε βρεθεί πεθαμένος μέσα στο σπίτι του στις 21 Φεβρουαρίου, στην περιοχή του Χαλανδρίου.

Η Γερμανίδα ήταν άφαντη για 17 μέρες και όταν την εντόπισαν οι Αστυνομικοί, παραδέχτηκε ότι γνώριζε για το θάνατο του άτυχου 64χρονου, αλλά δεν γνώριζε πώς πέθανε!

Σοκάρει η ομολογία της

«Γύρισε σπίτι μεθυσμένος και φώναζε. Εγώ για να τον ηρεμήσω του έριξα πέντε με έξι ηρεμιστικά χάπια σε μια πορτοκαλάδα. Δεν είχα αντιληφθεί ότι πέθανε. Το κατάλαβα δύο ημέρες αργότερα. Δεν γνωρίζω με ποιόν τρόπο πέθανε».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η 57χρονη Γερμανίδα που συνελήφθη κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία του 64χρονου συντρόφου της.

Σημειώνεται, ότι, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες πριν να εντοπιστεί η σορός του, η οποία βρέθηκε τυλιγμένη με σεντόνια, που ήταν δεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.

«Το πτώμα του 64χρονου εντοπίστηκε μέσα στο διαμέρισμα, γιατί η δράστης δεν μπορούσε μόνη της να το μεταφέρει σε άλλο σημείο», όπως τονίζουν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ αστυνομικές πηγές. «Πρόκειται για ένα κλασικό έγκλημα, όταν σε ένα σπίτι που συζούν δύο άνθρωποι και έχουν πολύ στενή σχέση, σε κάποια στιγμή ενός έντονου καυγά ο ένας μπορεί να σκοτώσει τον άλλο», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές στο ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Παράλληλα, η αστυνομική εκτίμηση, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, είναι ότι η δράστης σε κάποια στιγμή έκλεισε το στόμα και τη μύτη του θύματος με τα χέρια της. Επίσης, σημειώνεται, ότι η γυναίκα όταν μιλούσε στους αστυνομικούς έδειχνε ψύχραιμη και έδινε την εντύπωση ψυχικά υγιούς ατόμου.

Για δεκαπέντε ημέρες μετά το έγκλημα η Γερμανίδα καθόταν στο διαμέρισμα, δίπλα στη σορό του 64χρονου, ενώ στη συνέχεια πήγε στη Γερμανία. Για άγνωστο, όμως, λόγο, ξαναγύρισε στην Ελλάδα. Στη συνέχεια διέμενε σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι, όπου και την εντόπισαν οι αστυνομικοί. Αρχικά, προσήχθη, ενώ στη συνέχεια, στο πλαίσιο της ποινικής δικογραφίας, εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης και έτσι συνελήφθη.

Το χρονικό του εγκλήματος

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (21/02) όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος προσπάθησε να εντοπίσει τον 64χρονο, ο οποίος νοίκιαζε το σπίτι τους 5 τελευταίους μήνες. Η δυσοσμία που προερχόταν από το διαμέρισμα θορύβησε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος κάλεσε τις Αρχές.

Όταν οι αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα, εντόπισαν την σορό του 64χρονου τυλιγμένη σε σακούλες, κουβέρτες, μονωτικές ταινίες και σχοινιά.

Ο ιατροδικαστής, που εξέτασε τη σορό, υπολογίζει πως το έγκλημα έγινε περίπου έναν μήνα πριν από τον εντοπισμό της σορού.

Το θύμα, έφερε σημάδια στο κεφάλι που όμως η ιατροδικαστής δεν ήταν σε θέση από τη νεκροψία να αποφανθεί αν ήταν αυτά που τον οδήγησαν στο θάνατο, ενώ το ισόγειο διαμέρισμα της οδού Κονίτσης δεν φέρει ίχνη παραβίασης ούτε είχε ερευνηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός on air: Έπαθε ΣΟΚ ο Μουτσινάς όταν είδε τι δώρο του πήρε ο Ντάνος (pics)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκτακτη ανακοίνωση της COSMOTE - Γιατί προειδοποιεί τους πελάτες

Έξαλλοι με τον Τούρκο παραγωγό στον ΣΚΑΪ - «Κόβουν» το Survivor

Σχετικές ειδήσεις