Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Θλίψη στο Hollywood: Πέθανε ο ηθοποιός Jan - Michael Vincent - Κρατούσαν κρυφό το θάνατό του

Newsbomb

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 73χρονος Αμερικανός ηθοποιός, Τζον - Μάικλ Βίνσεντ, (Jan - Michael Vincent), όπως ανέφερε το Σάββατο ο ιστότοπος TMZ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ηθοποιός πέθανε στις 10 Φεβρουαρίου σε νοσοκομείο της Βόρειας Καρολίνας από καρδιακή ανακοπή, όμως η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μόλις το Σάββατο.

Ο Βίνσεντ έγινε διάσημος από τον ρόλο του ως πιλότου στην τηλεοπτική σειρά δράσης Airwolf, η οποία ξεκίνησε το 1984 και κράτησε για πολλές τηλεοπτικές σεζόν.

Το 1978 είχε συμπρωταγωνιστήσει με τον Μπαρτ Ρέινολντς στην ταινία Hooper, και πρωταγωνίστησε στην ταινία Big Wednesday το 1978, ενώ το 1981 πρωταγωνίστησε μαζί με την Κιμ Μπάσιντζερ στην ταινία «Σκληρή Ζωή».

Ήταν υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα για τον ρόλο του στο Going Home (1971) και για τη συμμετοχή του στη μίνι-σειρά του 1983 The Winds of War.

Ωστόσο, ο πολυτάραχος βίος του Βίνσεντ στιγμάτισε την καριέρα του. Το 1997 παραδέχτηκε ότι είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα καθώς οδηγούσε μεθυσμένος και καταδικάστηκε σε εγκλεισμό σε κλινική αποτοξίνωσης.

Είχε κατηγορηθεί για ξυλοδαρμούς γυναικών, ενώ το 2000 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δύο μηνών για την κακοποίηση της τότε συντρόφου του.

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Πέθανε Ελληνίδα ηθοποιός

ΠΡΟΣΟΧΗ: Έκτακτη ανακοίνωση της COSMOTE - Γιατί προειδοποιεί τους πελάτες

Εικόνες - σοκ στην Κρήτη: Μπήκαν στο καινούριο πάρκο κι έφυγαν με κλάματα (pics)