ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Ελλάδα: Νέες αλλαγές στα σούπερ μάρκετ - Τι θα γίνει με το ωράριο

Newsbomb

Κορονοϊός: Μέτρα προκειμένου να αποκλιμακωθεί η πίεση που υφίσταται η αγορά από την αυξημένη ζήτηση και να αποφευχθούν τα φαινόμενα συνωστισμού που παρατηρήθηκαν το Σάββατο (14/03) στα σούπερ μάρκετ προανήγγειλε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανέφερε πως μεταξύ άλλων θα διευρυνθεί το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ, θα δοθεί η δυνατότητα για τηλεφωνικές παραγγελίες και τις Κυριακές ενώ θα επιτραπεί η λειτουργία στα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται εντός εμπορικών κέντρων, εφ’ όσον έχουν ξεχωριστή είσοδο.

Επιπλέον, σε μια προσπάθεια να καθησυχάσει την ανησυχία που επικρατεί στον κόσμο για τον κορονοϊό, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε πως από την Δευτέρα θα βρίσκεται μαζί με τον υφυπουργό Ανάπτυξης, Νίκο Παπαθανάση στα σούπερ μάρκετ με τηλεοπτικά συνεργεία για να αποδείξει πως τα ράφια είναι γεμάτα και υπάρχει επάρκεια προϊόντων.

Παράλληλα, υπογράμμισε πως δεν τίθεται θέμα ελλείψεων, τονίζοντας πως η χώρα έχει αποθέματα προϊόντων για τρεις μήνες και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να κλείσουν τα σούπερ μάρκετ, καθώς οι καταναλωτές πρέπει να προμηθεύονται τρόφιμα.

ΚΟΡΟΝΑΪΟΣ: ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

Την ίδια ώρα, απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να τηρήσουν υπεύθυνη στάση απέναντι στην τεράστια υγειονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα. «Είναι μια μάχη που δίνουμε όλοι μαζί. Που θα την κερδίσουμε όλοι μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός Ελλάδα: Πρόσθετα μέτρα σε αεροδρόμια και ΜΜΜ - Η έκκληση στους πολίτες

Κορονοϊός Ελλάδα: Μόνο σε αυτούς θα γίνεται πλέον το τεστ στα δημόσια νοσοκομεία

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved