Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλάνδρι: Εξιτήριο για τον οφθαλμίατρο που πυροβολήθηκε από την πρώην του - Τα πρώτα λόγια (vid)

Newsbomb

Πυροβολισμοί στο Χαλάνδρι – Οι πρώτες δηλώσεις του οφθαλμίατρου μετά το εξιτήριο

Ο 68χρονος οφθαλμίατρος που δέχτηκε πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι από την πρώην σύντροφό του στις 11 Νοεμβρίου, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Ο οφθαλμίατρος έδωσε μάχη στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», καθώς η υγεία του ήταν σε κρίσιμη κατάσταση. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες υπήρξε σταθερή βελτίωση και σήμερα έλαβε εξιτήριο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο άνδρας είπε στον Alpha πως είναι ικανοποιημένος και χαρούμενος που επιτέλους μπόρεσε να επιστρέψει στο σπίτι του. Ωστόσο, θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση των γιατρών του.

«Τώρα ανάρρωση. Αισθάνομαι μεγάλη χαρά που επιστρέφω» είπε ο 66χρονος σε δημοσιογράφο τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι του, με τη σύζυγό του στο πλευρό του. Στα πλάνα του Alpha, φαίνονται και μώλωπες στο πρόσωπο του οφθαλμίατρου, καθώς -εκτός από τους πυροβολισμούς- η πρώην σύντροφος του, σύμφωνα με πληροφορίες τον χτύπησε και με το όπλο.

Υπενθυμίζεται ότι η 49χρονη Κλοντιάνα Τσέλο, που πυροβόλησε τον 68χρονο οφθαλμίατρο Γιώργο Νέο μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους, κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Βρήκαν την 16χρονη κόρη τους κρεμασμένη

Κύμα οργής για το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Δεν ταιριάζουν σε δημοκρατία αυτά τα μέτρα»

Νέα μέτρα: Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός για τους άνω των 60, αλλιώς πρόστιμο 100 ευρώ τον μήνα

Χαμός στο Twitter με το πρόστιμο των 100 ευρώ: «Έχουμε αρχίσει να ντρεπόμαστε και οι εμβολιασμένοι»