Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Δημήτριος: Η Θεσσαλονίκη τιμά τον Πολιούχο της - Εντυπωσιακές ασκήσεις με όπλα από τη ΣΣΑΣ

Newsbomb

Τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο γιορτάζει σήμερα η πόλη της Θεσσαλονίκης

Ιδιαίτερα εντυπωσιακές ήταν οι ασκήσεις που εκτέλεσαν νωρίτερα σήμερα στην πλατεία Αριστοτέλους, μέλη της Διμοιρίας Επιδείξεων της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ).

Τα μέλη της ΣΣΑΣ, πέτυχαν με μεγάλη ακρίβεια και απόλυτο συγχρονισμό μία άρτια εκτέλεση μιας σειράς από περίτεχνες επιδείξεις και απέσπασαν δικαιωματικά το πιο δυνατό χειροκρότημα από το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε στο κέντρο της πόλης για να τους παρακολουθήσει.

Στο τέλος της επίδειξης σχημάτισαν με τα όπλα τους την ελληνική σημαία καθώς και τα αρχικά της σχολής του (σ.σ. ΣΣΑΣ).

Δείτε φωτογραφίες από την επίδειξη των μελών της Διμοιρίας Επιδείξεων της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ):

Στην έναρξη, μπάντες του Στρατού, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας παιάνισαν διαφορά εορταστικά εμβατήρια για την 28η Οκτωβρίου αλλά και για την 26η Οκτωβρίου, ημέρα εορτασμού της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης.

Ξεχωριστές στιγμές αποτέλεσαν οι ερμηνείες μελών από τις μπάντες του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας. Οι ερμηνευτές τραγούδησαν: «Δύο παιδιά απ’ το Βραχώρι», «Ήλιος Θεός» αλλά και το «The Phantom of the Opera», του πασίγνωστου musical.

Οι μπάντες ολοκλήρωσαν τις εμφανίσεις τους παιανίζοντας ομαδικά το «Μακεδονία Ξακουστή» και κήρυξαν τη λήξη της εκδήλωσης.

Σημειώνεται ότι οι επιδείξεις στην πλατεία Αριστοτέλους παρακολούθησαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνταντίνος Φλώρος, ο υφυπουργός Υποδομών, Νίκος Ταχιάος, ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Σταύρος Καλαφάτης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, στελέχη των ενόπλων δυνάμεων καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Μετά το πέρας των εμφανίσεων, έσπευσαν σύσσωμοι να συγχαρούν όλους όσοι συμμετείχαν στις επιδείξεις.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με τον θάνατο της 24χρονης – Ίσως έπαθε ηλεκτροπληξία από τον θερμοσίφωνα

Άγιος Δημήτριος: Ποιον σκοτώνει ο καβαλάρης;

Αγ. Δημήτριος: Συγκλονίζουν τα θαύματά του