Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Απαρηγόρητος ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας: Θα γίνει ελαφρύτερο το χώμα που θα τη σκεπάσει (vid)

Newsbomb

Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας απαρηγόρητος περιέγραψε πώς τον ειδοποίησαν οι Αρχές ότι ομολόγησαν οι δράστεςκαι παράλληλα ευχαρίστησε τους Λιμενικούς που έκαναν τα πάντα για να διαλευκάνουν τη δολοφονία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πλέον θα είναι λίγο ελαφρύτερο το χώμα που θα την σκεπάσει»

«Είναι ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα», είπε απαρηγόρητος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας η οποία βρέθηκε νεκρή στα βράχια στη Ρόδο.

Όπως είπε ο κύριος Τοπαλούδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ υπήρχαν από χθες κάποια στοιχεία αλλά ο ίδιος δεν ήθελε να ενοχλεί τις Αρχές. Στις 10 το βράδυ που επικοινώνησε τελευταία φορά μαζί τους τού είπαν ότι «είμαστε σε πολύ καλό δρόμο», διαβεβαιώνοντάς τον ότι μόλις έχουν κάποια στοιχεία θα τον καλέσουν, όπως και έγινε.

Ο κύριος Τοπαλούδης είπε ότι τα ξημερώματα χτύπησε το κινητό του και ήταν άνθρωπος από το Λιμενικό ο οποίος του είπε «το ζήτημα έκλεισε, είναι αυτοί οι δύο άνθρωποι».

Ο πατέρας της φοιτήτριας τονίζει ότι η κόρη του δεν είχε εκφράσει τον παραμικρό φόβο, «αν την απασχολούσε κάτι θα μου το έλεγε», αναφέρει.

Μέσα στον πόνο του ευχαρίστησε τους Λιμενικούς που έκαναν τα πάντα για να διαλευκάνουν τη δολοφονία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πλέον θα είναι λίγο ελαφρύτερο το χώμα που θα την σκεπάσει.

Δείτε το βίντεο!

Διαβάστε επίσης: Ομολόγησαν οι δύο ύποπτοι για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο

Κοινωνικό μέρισμα: Προσοχή - Ποιοι μπορούν να το εισπράξουν χωρίς αίτηση