Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Το ιδιόχειρο σημείωμα του 21χρονου στον πατέρα του (vid)

Newsbomb

Ο πατέρας του 21χρονου προφυλακισθέντα κατηγορούμενου για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη μίλησε στην εκπομπή «Μαζί σου» στο ΣΚΑΪ

«Το παιδί μου ειναι συγκλονισμένο και μετανιωμένο που δεν είχε το κουράγιο να αποτρέψει το μοιραίο» ανέφερε και συνέχισε: «Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια της φοιτήτριας».

Παράλληλα, τόνισε ότι ο γιος του, του παρέδωσε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ανέφερε τα εξής: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, διότι δεν είχα τη δύναμη να αποτρέψω το μοιραίο. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να έπραττα διαφορετικά, όμως φοβήθηκα την βιαιότητα του συγκρατούμενού μου».

Περιγράφει τον 21χρονο ως ένα ήσυχο παιδί, που δούλευε μαζί του στις επιχειρήσεις τους. Απαντάει σε εκείνους που κατέθεσαν ότι δημιουργούσε προβλήματα στο παρελθόν, λέγοντας πως σαν παιδί μπορεί μια δυο φορές να είχε προκαλέσει πρόβλημα όπως όλα τα παιδιά.

«Όλη η οικογένεια περνάμε ένα Γολγοθά. Φοβάμαι ότι θα στιγματιστούμε ακόμα και αν αποδειχθούν όλα όσα λέει ο γιος μου. Στην κουβέντα που είχε με τη μητέρα του, της είπε "δεν έχω καμία σχέση. Δεν είμαι ο αυτουργός"», πρόσθεσε.

«Ελπίζω να αποδειχθεί η πραγματικότητα και να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν στον καθένα».

Δείτε το βίντεο από τις δηλώσεις του πατέρα του 21χρονου.