ΥΓΕΙΑ

κ. Πρωθυπουργέ τι έχετε να πείτε για την πορεία διάλυσης της Υγείας;

κ. Πρωθυπουργέ τι έχετε να πείτε για την πορεία διάλυσης της Υγείας;

Ότι η Δημόσια Υγεία διαλύεται βάσει ενός καλά προμελετημένου σχεδίου, με εμπνευστές, εντολείς, εκτελεστικούς βραχίονες ακόμα και επιστρατευμένους καλαμαράδες, είναι κάτι που όλο και εντονότερα υποστηρίζεται. Το μόνο που λείπει πλέον είναι η προκήρυξη ανάληψης της πολιτικής ευθύνης έναντι του ελληνικού λαού.

Η συγκυβέρνηση υπό τον Αντώνη Σαμαρά στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας και τον Ευάγγελο Βενιζέλο σε αυτήν του αμαρτωλού ΠΑΣΟΚ, αλλιώς ξεκίνησε, αλλιώς πορεύτηκε και με διαφορετικό εν τέλει τρόπο θα καταλήξει στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας.

Ανέλαβαν την εξουσία λίγο πριν το διαφαινόμενο τέλος της μεταπολιτευτικής κατά πολλούς κλεπτοκρατίας και το κατάφεραν προειδοποιώντας έντονα και πιεστικά με νόημα τον ελληνικό λαό, ότι σε μια ενδεχόμενη διακυβέρνηση της χώρας από τον ανερχόμενο τότε ΣΥΡΙΖΑ, εκείνος θα του έπαιρνε τα σπίτια του, θα διέλυε κάθε κοινωνικό ιστό και θα προσυπόγραφε την καταστροφή της χώρας.

Και όμως, ενάμιση χρόνο μετά, τα ρεπορτάζ μας αναφέρονται στους απαιτούμενους πλειστηριασμούς ακόμα και της πρώτης κατοικίας των Ελλήνων, το τραπεζικό σύστημα βρίσκεται στα πρόθυρα του νευρικού κλωνισμού, δεδομένου ότι δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί τα εκατοντάδες χιλιάδες προσημειώμενα ακίνητα, με τα "κόκκινα δάνεια" να παραμένουν απλήρωτα, Δικαιοσύνη και ΕΛ.ΑΣ. ασχολούνται κατά κύριο λόγο με το κυνήγι χιλιάδων φουκαράδων φορολογούμενων, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν, ενώ ο κοινωνικός ιστός... μετανάστευσε μήνες πριν τα δεκάδες χιλιάδες ελληνόπουλα, που αναζητούν την μοίρα τους στις Ευρώπες και στις Αμερικές.

giatroiapantounmekinhtopoihseis

«Την υγειά μας να έχουμε και όλα θα τα καταφέρουμε», λέει ο θυμόσοφος λαός μας, αλλά φευ...

Σε αυτόν το τομέα επιστρατεύτηκε και ο πολύ ικανός να εφαρμόσει τις απαιτήσεις των πολύ συχνά θρασύτατων «κατοχικών» δυνάμεων, με τις οποίες αντί να διαπραγματευόμαστε για τα όσα μας χρωστούν, κάνουμε διάλογο με τους δικούς τους όρους, εξυπηρετώντας πολλές φορές ακόμα και τα εμπορικά τους συμφέροντα, πλήττοντας καθημερινά ολοένα και περισσότερο τα δικά μας.

Σε ποια Υγεία λοιπόν ελπίζουμε, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματά μας; H Δημόσια Υγεία διαλύεται την ίδια ώρα που συμφέροντα του εξωτερικού ικανοποιούνται. Θύματα της κατάστασης αυτής οι Έλληνες πολίτες. Πολλά καταγγέλονται για σχέδιο αποδόμησης αυτής προς όφελος επενδυτών από το εξωτερικό. Οι εδώ υπεύθυνοι δεν έχουν πειστικές απαντήσεις. Το μόνο που λείπει πλέον είναι η προκήρυξη ανάληψης της πολιτικής ευθύνης έναντι του ελληνικού λαού.

Εμείς κ. Πρωθυπουργέ το αποκαλύψαμε, εσείς τί έχετε να πείτε στον ελληνικό λαό;

Διαβάστε επίσης:

Ανεξέλεγκτα βάσει πρωτοκόλλου τα επικίνδυνα ισραηλινά φάρμακα στην ΕΕ

Οργή λαού για τα γενόσημα αλλά και την ακρίβεια στα φάρμακα (Video)

Στην «κόκκινη» λίστα ένα ακόμα ινδικό εργοστάσιο παραγωγής γενόσημων

Αποκάλυψη: Το plan b των εκκαθαρίσεων στον ΕΟΠΥΥ

Έπεσε σε κώμα λόγω παρενεργειών φθηνού γενόσημου

«Κατέβασαν» τα νυστέρια οι γιατροί στο νοσοκομείο του Ρίου

Ξεκινούν οι 1000 πρώτες απολύσεις γιατρών του ΕΟΠΥΥ

Ο Σόρος-μέτοχος της TEVA- πίσω από την τροπολογία για τα φάρμακα;

Δαγρές: Κινδυνεύει η ελληνική παραγωγή από ξένα συμφέροντα

«Η τροπολογία οδηγεί σε ελλείψεις και είσοδο ανωνύμων γενοσήμων»