GOSSIP

Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας παρακολουθεί την Katie Holmes

Η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας παρακολουθεί την Katie Holmes

Η Κέιτι Χολμς και η 6χρονη Σούρι μετακόμισαν σε διαμέρισμα του Μανχάταν από τη στιγμή που η ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Τομ Κρουζ. Όμως, δεν είναι μόνες...

Σκιά τους έχει γίνει ένα αυτοκίνητο, το οποίο παραμένει 24 ώρες το 24ωρο παρκαρισμένο έξω από το κτήριο, όπου διαμένουν. Οι πέντε άνδρες, που επιβαίνουν στη λευκή Κάντιλακ, παρακολουθούν κάθε κίνηση της Χολμς και της μικρής Σούρι.

manhattan-scientology

Σύμφωνα με ανώνυμες πηγές, που επικαλείται ο αμερικανικός Τύπος, τους σκιώδεις άνδρες έχει στείλει η Εκκλησία της Σαϊεντολογίας, μέλος της οποίας είναι ο Τομ Κρουζ. Οι πέντε άνδρες αρνήθηκαν να μιλήσουν σε δημοσιογράφους, που τους ρώτησαν την ταυτότητά τους, ενώ η μόνη φορά που βγήκαν από το αυτοκίνητο ήταν για να φωτογραφίσουν τους ρεπόρτερ που έπαιρναν συνεντεύξεις από τους γείτονες της Χολμς.

Πάντως, ο Γκάρι Σότερ, νομικός εκπρόσωπος της Εκκλησίας της Σαϊεντολογίας διέψευσε τα περί παρακολούθησης.

Η Κέιτι Χολμς, η οποία έχει ζητήσει την αποκλειστική κηδεμονία της Σούρι, φοβάται ότι μπήκε στο στόχαστρο των Σαϊεντολόγων, οι οποίοι την βλέπουν σαν απειλή για την οργάνωσή τους, από τη στιγμή που αποφάσισε να εγκαταλείψει τον διάσημο σταρ.