Η «ΓΑΤΑ» ΤΗΣ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ

Ανασχηματισμός: Οι ανακοινώσεις και η μεγάλη έκπληξη

Ανασχηματισμός
Αποφασισμένος ο πρωθυπουργός για τα πρόσωπα που θα διατηρήσει και για αυτά που θα αλλάξει στο υπουργικό συμβούλιο.
Φωτογραφία αρχείου / InTime

Στην τελευταία ευθεία βρίσκεται πλέον ο πολυαναμενόμενος ανασχηματισμός με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει λάβει τις οριστικές του αποφάσεις τις οποίες θα ανακοινώσει τις επόμενες ώρες.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν ενημερωθεί για τις προθέσεις του Πρωθυπουργού καθώς ακόμα εκκρεμούν τηλεφωνήματα από το Μέγαρο Μαξίμου, όπως μου σφύριξε όμως η γάτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί τις επόμενες ώρες κατ’ ιδίαν με κάποια από τα στελέχη που θα μπουν στην κυβέρνηση αλλά και με κάποια, υποθέτω, που θα δουν την έξοδο. Μάλιστα μαθαίνω πως θα υπάρχει και μία τουλάχιστον μεγάλη έκπληξη με την είσοδο στην κυβέρνηση πολιτικού που δεν προέρχεται ούτε από τη ΝΔ αλλά ούτε και από το ΠΑΣΟΚ. Θα σας αφήσω με την αγωνία μέχρι τις σχετικές ανακοινώσεις, την ώρα που καμία αγωνία δεν θα πρέπει να έχουν οι σίγουροι Δένδιας, Χατζηδάκης, Σκυλακάκης, Πιερρακάκης, Λιβανός, Σκρέκας και Καραμανλής. Από εκεί και πέρα όλα παίζονται.

Λίγο πολύ τα διάφορα σενάρια τα γνωρίζετε. Υπάρχουν οι σίγουροι για μετακόμιση, όπως ο Βασίλης Κικίλιας που ακούγεται για τρία τουλάχιστον άλλα υπουργεία, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης που λογικά θα μετακομίσει σπίτι του αλλά τελευταία η γάτα έχει ακούσει πως ίσως μετακινηθεί αλλού, ο Κώστας Τσιάρας που θα αφήσει το Δικαιοσύνης κλπ. Σε θρίλερ φαίνεται πως εξελίσσεται η κατάσταση στο Υπουργείο Οικονομικών καθώς υπήρχαν σενάρια για «ισχυροποίηση» του Θόδωρου Σκυλακάκη με τη μετακίνηση του Χρήστου Σταϊκούρα, τις τελευταίες ώρες όμως ακούγεται πως ίσως δεν αλλάξουν τα πράγματα στην πλατεία Συντάγματος.

Τώρα βέβαια όσο καθυστερούν οι ανακοινώσεις τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με φυσιολογικό αποτέλεσμα οι μισοί υπουργοί να κάθονται όλη μέρα και να κοιτούν το τηλέφωνό τους και η μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα να προσπαθεί να μάθει αν θα πρέπει να πάνε στον ράφτη μιλώντας με δημοσιογράφους , οι οποίοι να σας πω την αλήθεια και αυτοί μαύρα μεσάνυχτα έχουν.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανέβει στη ΔΕΘ με μία καινούργια και ριζικά , δεν ξέρω αν θα είναι ανανεωμένη, αλλά σίγουρα αλλαγμένη κυβέρνηση με στόχο να στείλει το μήνυμα της επανεκκίνησης. Και όταν μιλάμε για επανεκκίνηση μιλάμε για οικονομία. Μαθαίνω πως στο πακέτο θα υπάρξουν και νέες φοροαπαλλαγές και να κάνουμε και όλοι τον σταυρό μας να μην επαληθευθούν τα σενάρια για νέο κύμα της πανδημίας από τον φθινόπωρο, σενάρια που στην κυβέρνηση δεν θέλουν ούτε να τα σκέφτονται.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ρούμπεν Σεμέδο: Ξέσπασμα του δικηγόρου του – Δεν υπήρχε εξαναγκασμός, του έστειλε μήνυμα να βρεθούν

Φονικό στην Ίο: Τον σκότωσε με δύο μπουνιές έξω από φούρνο - Υποστηρίζει ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα

Ανασχηματισμός: «Γρίφος» το timing – Τα ονόματα, οι καραμπόλες και η ενδεχόμενη έκπληξη