ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με τη δολοφονία της Ιόλης Χατζηλύρα - Τι αποκάλυψε ο αδερφός της

Θρίλερ με τη δολοφονία της Ιόλης Χατζηλύρα - Τι αποκάλυψε ο αδερφός της
Η άτυχη Ιόλη Χατζηλύρα

Νεκρή σε πολυσύχναστο πάρκο στην πόλη Brisbane της Αυστραλίας βρέθηκε η 26χρονη Κύπρια Ιόλη Χατζηλύρα.

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στην δημοσιότητα, σχετικά με το μυστήριο του θανάτου της Ελληνοκύπριας, Ιόλης Χατζηλύρα, στην πόλη Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα Ενημέρωσης, οι Αρχές εκτιμούν ότι η 26χρονη δολοφονήθηκε άγρια, όπως δείχνει η κατάσταση στην οποία εντοπίστηκε νεκρή.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το άψυχο κορμί της Ιόλης Χατζηλύρα βρέθηκε σχεδόν γυμνό, με μώλωπες και αίματα, ενώ φαίνεται να κλάπηκαν και προσωπικά αντικείμενα της ίδιας, όπως το τηλέφωνο και το πορτοφόλι της.

Στην άλλη πλευρά της πόλης βρέθηκε η 26χρονη Ελληνοκύπρια

Μυστήριο προκαλεί στις Αρχές ωστόσο, το γεγονός πως η σορός της 26χρονης βρέθηκε στην άλλη πλευρά της πόλης που διαμένει, ενώ σύμφωνα με την ιστοσελίδα reporter.com.cy, η νεαρή χρησιμοποιούσε σχεδόν πάντα για τις μετακινήσεις της το τρένο. Άξιο λόγου είναι πως το άψυχο σώμα της ήταν πλησίον των γραμμών, πεταμένο μέσα σε θάμνους.

Προσπάθειες να λύσει το νήμα της υπόθεσης καταβάλει η αστυνομία της πόλης Μπρίσμπεϊν στην Αυστραλία, αφού τα στοιχεία που έχει για την υπόθεση είναι ελάχιστα. Στο στόχαστρο βρίσκονται οι τελευταίες κινήσεις της άτυχης κοπέλας, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν στις αρχές τις απαντήσεις στα αναπάντητα ερωτήματα που εξετάζουν.

Σημαντική είναι και η δήλωση του αδελφού της 26χρονης, Αλέξανδρου-Μιχαήλ Χατζηλύρα, ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα Brisbane Times, επεσήμανε πως είχε να δει την αδελφή του από το 2016, όταν αυτή επέστρεψε στην Αυστραλία με τον πατέρα τους.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στη Σάμο: Εντοπίστηκε γυναίκα νεκρή στην παραλία Κοκκάρι

Σχετικές ειδήσεις