Κόμπι Μπράιαντ: Η τελευταία του φωτογραφία

Newsbomb

AP PHOTOS

Ο 13χρονος Μπράντι Σμίγκελ το πρωί του Σαββάτου (25/01) βρισκόταν στην Mamba Sports Academy, όπου είχε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Κόμπι Μπράιαντ.

Το μικρό αγόρι, χωρίς να χάσει καθόλου χρόνο, σήκωσε το κινητό του και έβγαλε μια selfie με τον 41χρονο πρώην μπασκετμπολίστα.

Αυτό που δεν γνώριζε, όμως, τότε ο 13χρονος είναι ότι αυτή ειναι μια από τις τελευταίες αν όχι η τελευταία φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ ο οποίος το πρωί της Κυριακής σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα όταν συνετρίβη το ελικόπτερο στο οποιο επέβαινε μαζί με άλλους οχτώ ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και η 13χρονη κόρη του Τζιάνα.

Σύμφωνα με την μητέρα του 13χρονου την πρώτη φορά που ο γιός της είδε τον Κόμπι Μπράιαντ εκείνη την ημέρα ήταν θυμωμένος γιατί ειχε χάσει η ομάδα της κόρης του.

Τη δεύτερη φορά, όμως, ο Κόμπι Μπράιαντ δέχθηκε να βγάλει μια φωτογραφία με το αγόρι. «Ο Κόμπι του είπε, μάλιστα, ότι "αύριο θα βγάλουμε μια καλύτερη φωτογραφία"» λέει η μητέρα του 13χρονου.

Δείτε την φωτογραφία του 13χρονου στην παρακάτω gallery:

Η ίδια μίλησε και για το σοκ που ένιωσε όταν έμαθε για τη συντριβή του ελικοπτέρου καθώς γνώριζε ότι εκείνη ήταν η ώρα που ο Κόμπι Μπράιαντ θα έπρεπε να φτάνει στο αεροδρόμιο κοντά στο γήπεδο της Mamba Sports Academy. «"Προσευχηθείτε να μην είναι ο Κόμπι και η Τζίτζι" είπα στα παιδιά μου και μια ώρα μετά μάθαμε τα άσχημα νέα» είπε δηλώνοντας συντετριμμένη στο CNN.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» από Ε.Ε.: Σκέφτεται να αποσύρει νομίσματα του ευρώ – Δείτε ποια

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved