«Δεν δολοφονήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής - Ζει στο Μεξικό»

Newsbomb

Pixabay

Σάλος έχει δημιουργηθεί από ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την επόμενη χρονιά, σύμφωνα με το οποίο, διάσημος Αμερικανός ράπερ, δεν πέθανε ποτέ, ζει και είναι στο Μεξικό.

Ο ράπερ πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996 - σε μία ανεξιχνίαστη υπόθεση - όταν μία άσπρη κάντιλακ σταμάτησε δίπλα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και από το πίσω παράθυρο τον πυροβόλησαν πέντε φορές. Αμέσως οι δράστες εξαφανίστηκαν, ενώ η μαύρη BMW, ξαφνικά έβαλε μπρος, έκανε αναστροφή και συγκρούστηκε στο πεζοδρόμιο στην απέναντι λωρίδα του δρόμου.

Ο διάσημος ράπερ της επίθεσης έπεσε σε κώμα και μετά από 6 ημέρες στο νοσοκομείο -στις 13 Σεπτεμβρίου πέθανε- από εσωτερική αιμορραγία.

Το ντοκιμαντέρ ισχυρίζεται, όπως αναφέρει η Daily Mail, ότι ο τραγουδιστής σκηνοθέτησε τον θάνατό του και ζει στο Νέο Μεξικό, όπου τον προστατεύουν οι Ναβάχο.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ «2Pac: Η Μεγάλη Απόδραση», Ρικ Μπος, ισχυρίζεται ότι ο ράπερ, δεχόμενος προστασία από τους Ναβάχο, ζει εδώ και 24 χρόνια στο Μεξικό, όπου μεταφέρθηκε με ένα ιδιωτικό ελικόπτερο.

Η εκτέλεση ίσως του πιο διάσημου ράπερ όλων των εποχών έχει εμπνεύσει πολλές θεωρίες συνωμοσίας μέχρι σήμερα. Ο Μπος πάντως ισχυρίζεται ότι το νέο ντοκιμαντέρ δεν είναι έργο επιστημονικής φαντασίας.

Δείτε ποιος είναι ο διάσημος ράπερ στην παρακάτω gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μικρή Βαλεντίν: Γυναίκα ισχυρίζεται πως είναι η μητέρα της

Σχετικές ειδήσεις

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved