ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Αποτέφρωσαν τη μητέρα τους και λίγες ημέρες μετά επέστρεψε σπίτι!

Κορονοϊός: Αποτέφρωσαν τη μητέρα τους και λίγες ημέρες μετά επέστρεψε σπίτι!

Ένα τραγικό λάθος του νοσοκομείου έφερε μια μακάβρια παρεξήγηση.

Μπροστά στην πιο μακάβρια στιγμή στην ζωή κάθε ανθρώπου ήρθε μια οικογένεια από τον Ισημερινό, καθώς λίγες ημέρες αφότου αποτέφρωσε (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε) την 74χρονη, Άλμπα Μαρούρι, εκείνη επέστρεψε στο σπίτι της!

Σύμφωνα με το BBC, η οικογένεια της 74χρονης ενημερώθηκε για τον θάνατό της τον προηγούμενο μήνα και έλαβε στάχτες που υποτίθεται πως ανήκαν σε αυτήν. Ωστόσο η Μαρούρι ξύπνησε από κώμα τριών εβδομάδων και ζήτησε από τους γιατρούς να καλέσουν την αδελφή της.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα El Comercio, η Μαρούρι εισήχθη στο νοσοκομείο τον προηγούμενο μήνα με υψηλό πυρετό και δυσκολίες στην αναπνοή.

Όπως είναι φυσιολογικό η οικογένειά της ενθουσιάστηκε με τα νέα, ωστόσο δημιουργήθηκε η εύλογη απορία: Ποιον αποτέφρωσαν και τίνος είναι οι στάχτες που στους εστάλησαν σπίτι;

Το νοσοκομείο της πόλης Γκουαγιακουίλ ζήτησε συγνώμη για το απίστευτο μπέρδεμα ωστόσο κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο σε όλες τις εφημερίδες του Ισημερινού.

Η συγκεκριμένη πόλη είναι επίκεντρο του ξεσπάσματος του κορονοϊού στη χώρα. Ο Ισημερινός έχει πληγεί σοβαρά από την πανδημία, με πάνω από 22.000 κρούσματα και περίπου 600 θανάτους.

Η οικογένεια τώρα θέλει αποζημίωση από τις αρχές για το μπέρδεμα και το κόστος της αποτέφρωσης.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Αυτά είναι τα ποσά που θα λάβουν οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων - Αναλυτικοί πίνακες

Σχετικές ειδήσεις