ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη - «βόμβα» για τον Κιμ Γιονγκ Ουν - Ζει;

Αποκάλυψη - «βόμβα» για τον Κιμ Γιονγκ Ουν - Ζει;

Μάλιστα, όπως υποστήριξε, ο θάνατός του θα ανακοινωθεί μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα!

Οι εικασίες για το αν ο Κιμ Γιονγκ-Ουν είναι ζωντανός αλλά και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του Βορειοκορεάτη προέδρου, έχει γίνει παγκόσμιο θέμα.

Όμως μια μαρτυρία ενός Βορεικορεάτη αξιωματούχου, ο οποίος αυτομόλησε από το καθεστώς του Κιμ προς τη Νότια Κορέα, αποκάλυψε πως ο ανώτερος ηγέτης της Βόρειας Κορεάς είναι νεκρός.

Ο Ji Seong-ho, ο οποίος εργαζόταν σε κρατική υπηρεσία της Βόρειας Κορέας και πλέον είναι δικηγόρος στη Νότια Κορέα, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Yonhap News Agency: «Αναρωτιέμαι για πόσο καιρό θα λένε πως αναρρώνει. Με πληροφόρησαν από την Βόρεια Κορέα πως ο Κιμ είναι νεκρός. Δεν ήταν 100% σίγουροι, αλλά μπορώ να πω ότι ισχύει κατά 99%. Νομίζω πως η Βόρεια Κορέα αντιμετωπίζει ένα πολύπλοκο θέμα με την διαδοχή του».

Ο Ji αυτομόλησε από την Βόρεια Κορέα και βοηθάει και άλλους συμπατριώτες του, που κατάφεραν να ξεφύγουν.

Ο Ji δεν αποκάλυψε την πηγή του ωστόσο ακόμη και μετά από μια τέτοια μαρτυρία, οι πληροφορίες για την τύχη του Κιμ παραμένουν συγκεχυμένες.

Στο θέρετρο όπου βρίσκεται το πολυτελές τρένο που τον μετέφερε (;) στην Ουονσόν της Κίνας, εμφανίστηκαν και υπερπολυτελή σκάφη, δείχνοντας πως ο Κιμ είναι ζωντανός και παραθερίζει. Ή και όχι...

Γιατί, δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που αναφέρουν πως αυτή η κίνηση είναι απλά ένα δόλωμα των Βορειοκορεατών ώστε να τραβήξουν την προσοχή μακριά από την Πιονγκγιάνγκ, όπου γίνονται οι ζυμώσεις για την διάδοχη κατάσταση.

Φαβορί φυσικά παραμένει η αδερφή του Κιμ, η Κιμ Γιονγκ-γιο ενώ τις τελευταίες ώρες ολοένα και ψιθυρίζεται πιο έντονα το όνομα του θείου του, Κιμ Πιονγκ-Ιλ.

Διαβάστε ακόμα:

Κιμ Γιονγκ Ουν: Σοκάρουν οι φωτογραφίες που είχε απαγορεύσει να δημοσιοποιηθούν

Σχετικές ειδήσεις