ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός Βρετανία: Ικανοποιημένος δηλώνει ο Τζόνσον με την εξήγηση του Κάμινγκς

Κορονοϊός Βρετανία: Ικανοποιημένος δηλώνει ο Τζόνσον με την εξήγηση του Κάμινγκς

Κορονοϊός: Την υποστήριξή της προς τον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Ντόμινικ Κάμινγκς, επανέλαβε η βρετανική κυβέρνηση, η οποία διά εκπροσώπου της και σε σχέση με τις κατηγορίες που συνεχίζει να δέχεται ο σύμβουλος για τις αντιφάσεις σχετικά με την παραβίαση του lockdown, τόνισε σε ενημέρωση ότι ενήργησε λογικά και νόμιμα.

«Ο πρωθυπουργός μίλησε διεξοδικά με τον Ντόμινικ Κάμινγκς για τους λόγους των πράξεών του και είναι ικανοποιημένος με την εξήγηση» δήλωσε ο εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι δεν θα υπάρξει έρευνα για το εάν ο Κάμινγκς παραβίασε τον κώδικα δεοντολογίας που διέπει τους συμβούλους της κυβέρνησης. Σε ερωτήσεις για θέματα που παραμένουν αναπάντητα μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Ντόμινικ Κάμινγκς, ο εκπρόσωπος ανέφερε ότι ο ίδιος δεν είναι εκπρόσωπός του και ότι ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον ίδιο τον Κάμινγκς να δώσει τις εξηγήσεις του δημόσια, όπως και έκανε χθες, απαντώντας αναλυτικά σε ερωτήσεις.

«Κατά τη γνώμη του πρωθυπουργού, πιστεύει πως ο Ντόμινικ Κάμινγκς ενήργησε λογικά, νόμιμα και με εντιμότητα και με ενδιαφέρον προς την οικογένειά του και τους άλλους» κατέληξε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι: Το περιστατικό που θυμήθηκε η 34χρονη – Ψάχνουν την… πορεία του καυστικού υγρού

Σχετικές ειδήσεις