ΚΟΣΜΟΣ

Κατακρεούργησε με αξίνα τον παιδόφιλο που τον παρενοχλούσε όταν ήταν μικρός

Κατακρεούργησε με αξίνα τον παιδόφιλο που τον παρενοχλούσε όταν ήταν μικρός

Ο άνδρας είχε βιαστεί από το θύμα σε ηλικία 12 ετών.

Μπροστά σε ένα άγριο έγκλημα, το οποίο όμως έκρυβε μια ιστορία εκδίκησης, βρέθηκαν οι αστυνομικοί στο Devon της Μεγάλης Βρετανίας, όταν ένας νεαρός κατακρεούργησε κυριολεκτικά έναν 47χρονο παιδόφιλο που τον βίασε όταν ήταν παιδί!

Δράστης της δολοφονίας ο Lewis Finch, ο οποίος αφού επιτέθηκε με μια αξίνα τον Geoffrey Pearce, στη συνέχεια τον στραγγάλισε με ένα πλαστικό καλώδιο και έφυγε βάζοντας φωτιά στο τροχόσπιτο του θύματος.

Η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του δολοφόνου μέσω των καμερών ασφαλείας, με τον Finch να ισχυρίζεται πως ο Pearce τον είχε κακοποιήσει σεξουαλικά όταν ήταν 12 χρονών. Ένας ισχυρισμός ο οποίος, ωστόσο, δεν μπορεί να αποδειχτεί.

Οι δικηγόροι του Finch παρουσίασαν στα υπερασπιστική γραμμή του πελάτη τους το γεγονός της σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία όμως απορρίφθηκε.

Υπάρχει όμως και μια λεπτομέρεια που ίσως κρύβει και το πραγματικό μυστικό της δολοφονίας: Ο Finch πήγε στο τροχόσπιτο του Pearce για να κρυφτεί από εμπόρους ναρκωτικών που τον καταδίωκαν και μετά από εκτεταμένη χρήση κοκαΐνης δολοφόνησε το θύμα...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με ιερέα: Γύρισε πορνό μέσα στην εκκλησία με δυο γυναίκες