Εδώ έγινε το σεξουαλικό κορονοπάρτι με τον Ούγγρο ευρωβουλευτή (pics)

Newsbomb

Τις φωτογραφίες έφερε στη δημοσιότητα η εφημερίδα Blikk αποκαλύπτοντας και τον διοργανωτή του κορονοπάρτι.

Το όργιο στο οποίο συμμετείχε ο Γιόζεφ Ζάγιερ και τουλάχιστον άλλα 25 άτομα πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα στις Βρυξέλλες.

Ως διοργανωτής του σεξουαλικού κορονοπάρτι φέρεται ο 29χρονος υποψήφιος διδάκτορας David Manzheley, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο Ούγγρος ευρωβουλευτής δεν είχε προσκληθεί στο πάρτι και ότι δεν τον γνώριζε.

Ο ίδιος λέει ότι είχε καλέσει μόνο 10 άτομα στο πάρτι λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό αλλά τελικά έδωσαν το «παρών» συνολικά 25 άτομα καθώς αρκετοί από τους προσκεκλημένους έφεραν και φίλους τους.

«Η αστυνομία έσπασε την πόρτα. Ήταν αγενείς και μας προσέβαλαν. Πώς θα μπορούσαμε να δώσουμε άμεσα τις ταυτότητές μας αφού καλά-καλά δεν φορούσαμε τα παντελόνια μας;» πρόσθεσε ο Manzheley.

«Ήπιαμε ένα ποτό και φυσικά ακολούθησε σεξ. Δεν πιστεύω ότι αυτό απαιτεί κάποια τιμωρία» συμπλήρωσε αρνούμενος ότι υπήρξε χρήση ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την εισαγγελία οι αστυνομία ενημερώθηκε για το πάρτι μετά από παράπονα γειτόνων για υπερβολική φασαρία.

Όπως έχει γίνει γνωστό πολλοί από τους συμμετέχοντες ανήκαν στο διπλωματικό σώμα, ενώ η σύλληψη του ευρωβουλευτή ήταν κινηματογραφική καθώς αποπειράθηκε να διαφύγει χωρίς όμως επιτυχία, με την αστυνομία να τον συλλαμβάνει και στη συνέχεια να τον ανακρίνει.

Κατά πληροφορίες ο Ζάγιερ βγήκε από ένα παράθυρο και κατέβηκε από μια υδρορροή αλλά έγινε αντιληπτός από έναν περαστικό που ειδοποίησε τους αστυνομικούς.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Αποφασίζει για την παράταση του lockdown - Πώς θα ανοίξουν λιανεμπόριο, εστίαση

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved