ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρή 22χρονη φοιτήτρια: Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ

Νεκρή 22χρονη φοιτήτρια: Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ
Unsplash

Την βρήκε νεκρή η συγκάτοικός της - Η τελευταία συνομιλία με τη μητέρα της

Θλίψη σκόρπισε στους συγγενείς και τους φίλους της Maddie Gill η είδηση του θανάτου της όταν έπεσε για έναν μεσημεριανό ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ.

Η Maddie, που ζούσε στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας και πέθανε στις 5 Δεκεμβρίου, σπούδαζε μάρκετινγκ και σκόπευε να περάσει εκείνη τη μέρα με τις συμφοιτήτριές της. Ωστόσο, ένιωσε κουρασμένη και πήγε να ξαπλώσει.

Πριν πέσει στο κρεβάτι, τηλεφώνησε στη μητέρα της, Debra Tibbotts, για να της πει τι έκανε εκείνο το πρωί, όπως συνήθιζε. Της είπε μάλιστα πως ένιωθε εξαντλημένη και θα έπαιρνε έναν ύπνο.

«Ακουγόταν κουρασμένη», είπε η μητέρα της στην Daily Mail Australia, «της είπα να φάει κάτι για μεσημέρι και να ξεκουραστεί και θα νιώσει καλύτερα».

Μερικές ώρες μετά, τη βρήκε νεκρή η συγκάτοικός της.

Η αιτία θανάτου της 22χρονης ήταν «σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου στην επιληψία». Η κοπέλα υπέφερε από επιληπτικές κρίσεις, κάτι που δεν την εμπόδισε ωστόσο να ασχοληθεί με τον αθλητισμό.

Ήταν η αρχηγός της πανεπιστημιακής ομάδας χόκεϊ και έπαιζε επίσης και τένις. Η μητέρα της λέει πως δεν άφηνε την κατάστασή της να σταθεί εμπόδιο στη ζωή της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μετακινήσεις εκτός νομού: Τεστ το άνοιγμα της αγοράς - Τι εξετάζεται