ΚΟΣΜΟΣ

Βόμβα από ετεροθαλή αδερφή Μέγκαν: Το διαζύγιο του ζεύγους Σάσεξ είναι θέμα χρόνου

Βόμβα από ετεροθαλή αδερφή Μέγκαν: Το διαζύγιο του ζεύγους Σάσεξ είναι θέμα χρόνου

Κάθε μέρα που περνάει γράφεται ένα νέο «επεισόδιο» στο σίριαλ Μέγκαν-Χάρι, με φόντο τη συνέντευξη που παραχώρησαν πρόσφατα το ζεύγος Σάσεξ στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Μετά τη λακωνική ανακοίνωση από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και τις δηλώσεις του πατέρα της Μέγκαν, Τόμας ήρθε η σειρά της μεγαλύτερης αδερφής της δούκισσας να «απασφαλίσει» και να ρίξει το…δηλητήριό της όπως έγραψαν οι ταμπλόιντ.

Η ετεροθαλής αδερφή της Σαμάνθα -με την οποία η «έκπτωτη πριγκίπισσα» δε μιλάει εδώ και χρόνια- είπε πως η Μέγκαν ειναι βέβαιο πως θα πάρει διαζύγιο από το Χάρι.

«Βλέπω (ο γάμος τους) να καταλήγει σε διαζύγιο, εκτός εάν απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμου, συμφωνήσουν να είναι ειλικρινείς και ζητήσουν συγγνώμη απ΄ όλους εκείνους που έχουν καταστρέψει...» είπε χαρακτηριστικά σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της στον ιστότοπο ΤΜΖ.


Τίποτα από όλα όσα είπαν στη συνέντευξη δεν ήταν ειλικρινές και η ζημιά που προκάλεσαν στη βασιλική οικογένεια ήταν τεράστια, ιδιαίτερα τώρα, είπε.
Οσο για τον Πρίγκιπα Χάρι;« Ίσως ήδη να την αμφισβητεί. Πρέπει να το σκέφτεται αν έχει λειτουργικό μετωπιαίο λοβό. Ελάτε τώρα! Δεν είναι 12 ετών. Υπηρέτησε στο στρατό. Θα πρέπει να έχει διαρκώς την αίσθηση : Θεέ μου, όλα όσα μου είπε είναι ψέματα» είπε.

O Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν ΜαρκλA.P

Και πρόσθεσε «Ποιος άνδρας θα ένιωθε άνετα με όλα αυτά;»
Η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει επαφές με τον πατέρα της Τόμας και τη Σαμάνθα, τη μεγαλύτερή του κόρη την οποία απέκτησε με την πρώτη του σύζυγο.
Στη συνέντευξή της στην Όπρα η Μέγκαν ειπε ότι έχει να δει την αδερφή της εδώ και δύο δεκαετίες και ότι η Σαμάνθα δεν μπορεί να μιλήσει για τη ζωή της, καθώς δεν την γνωρίζει καθόλου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εμβόλιο AstraZeneca: Παγκόσμιος συναγερμός - Συνεδριάζουν ΠΟΥ και EMA - Τι ισχύει στην Ελλάδα