ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Δολοφόνησε την πεθερά του και τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

ΗΠΑ: Δολοφόνησε την πεθερά του και τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Ένας 31χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του αφότου πρώτα σκότωσε τη σύζυγό του και τη μητέρα της.

Μια ακόμη άγρια δολοφονία συγκλονίζει τις ΗΠΑ, καθώς στο Τενεσί ένας άνδρας σκότωσε τη σύζυγό του και την μητέρα της και στη συνέχει έβαλε τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει η Tennessean, ο Shaun Varsos, πριν από ένα μήνα συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να στραγγαλίζει τη σύζυγό του, Marie, η οποία κατάφερε να ξεφύγει και να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Ο Shaun Varsos

Η Marie έφυγε από τότε από το σπίτι της και μετακόμισε με την μητέρα της, Deborah, ωστόσο το φρικτό σχέδιο δολοφονίας που είχε επινοήσει ο σύζυγός της, δεν είχε λάβει τέλος.

Την περασμένη Δευτέρα (12/04), ο Shaun εισέβαλε στο σπίτι της πεθεράς του με μια καραμπίνα και την εκτέλεσε. Στη συνέχεια δολοφόνησε τη σύζυγό του ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε ένας τελευταίος πυροβολισμός, με θύμα τον 36χρονο, ο οποίος αυτοκτόνησε.

«Ο Shaun Varsos πυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, το οποίο είχε σαν αποτέλεσμα τους θανάτους των Marie και Deborah», ανέφερε η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Μάλιστα, στην περιοχή έκλεισαν όλα τα δημοτικά σχολεία καθώς αρχικά εκφράζονταν φόβοι για τρομοκρατική επίθεση.

Όπως αναφέρει το News 4 Nashville, η Marie είχε καταθέσει αίτημα διαζυγίου στις αρχές του περασμένου Μαρτίου, κάτι που προκάλεσε την οργή του Shaun.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης στο Newsbomb.gr: Νωρίς για το Πάσχα στο χωριό - Δουλεύουμε για να ανοίξει η εστίαση