ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία: Πήγαν για μπάνιο και.... συνέλαβαν εμπόρους ναρκωτικών - Εντυπωσιακό βίντεο

Ισπανία: Πήγαν για μπάνιο και.... συνέλαβαν εμπόρους ναρκωτικών - Εντυπωσιακό βίντεο
Λουόμενοι πήραν στο κυνήγι τους εμπόρους ναρκωτικών και μάλιστα κατάφεραν να τους πιάσουν.
twitter

Μια περίεργη καταδίωξη έλαβε χώρα σε παραλία στην Ισπανία που κατέληξε στην πιο περίεργη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών από λουόμενους

Θα μπορούσε να είναι μια ακόμα συνηθισμένη ημέρα στην παραλία με τους λουόμενους να απολαμβάνουν τη θάλασσα εν μέσω καύσωνα που πλήττει τις τελευταίες ημέρες την Ισπανία.

Όμως, οι λουόμενοι στη νότια επαρχία της Γρανάδας βρέθηκαν κατά λάθος μπροστά σε μια καταδίωξη του λιμενικού με ένα σκάφος που – σύμφωνα με τον Guardian – μετέφερε ναρκωτικά.

Η καταδίωξη ξεκίνησε αφού το λιμενικό εντόπισε ένα ύποπτο σκάφος έξω από την παραλία της Μελικένας. Το μικρό σκάφος με στην προσπάθειά του να ξεφύγει κατευθύνθηκε προς την παραλία.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο. «Έρχεται», ακούγεται να λέει ένας άντρας και προς έκπληξη όλων το σκάφος σχεδόν έπεσε επάνω σε έναν λουόμενο.

Καθώς οι σειρήνες της λιμενικού χτυπούσαν δύο άνδρες βγήκαν στην στεριά και άρχισαν να τρέχουν σε μια προσπάθεια να διαφύγουν με τα πόδια. Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγισαν αφού δεκάδες λουόμενοι τους πήραν στο κυνήγι και μάλιστα κατάφεραν να τους πιάσουν βοηθώντας το έργο των αρχών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Βίλια: Ανεξέλεγκτο το πύρινο μέτωπο, εκκενώθηκαν οικισμοί και γηροκομείο -Στη «μάχη» το Beriev