ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Δούκισσα από ατόφιο χρυσάφι! «Έλαμψε» στην πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ (pics)

Έκλεψε τις εντυπώσεις η χρυσή τουαλέτα της Kate Middleton
Έκλεψε τις εντυπώσεις η χρυσή τουαλέτα της Kate Middleton
AP

Η Κέιτ Μίντλετον φόρεσε την ολόχρυση τουαλέτα της, πήγε στην πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ και μαγνήτισε τα βλέμματα.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο και την σύζυγό του Καμίλα, ήταν οι επίτιμοι καλεσμένοι στην παγκόσμια πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» το βράδυ της Τρίτης (28/9).

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ φόρεσε μία χρυσή τουαλέτα της σχεδιάστριας Jenny Packham, η οποία ήταν γεμάτη παγέτες, ενώ είχε ενσωματωμένη κάπα με ουρά. Το συγκεκριμένο κομμάτι κοστίζει, σύμφωνα με την Daily Mail, 2.800 λίρες.

Παράλληλα, έκανε τα μαλλιά της έναν κομψό κότσο, κράτησε το μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους και ήταν εκθαμβωτική. Μια εμφάνιση τόσο εντυπωσιακή που ακόμη και ο Ντάνιελ Κρεγκ έδειχνε να θαυμάζει, λέγοντας στην δούκισσα «Δείχνετε υπέροχη!».

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Στην εκδήλωση ήταν καλεσμένοι και επαγγελματίες υγείας από ολόκληρη τη χώρα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προφορά τους στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η προβολή του No Time To Die, της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Τζέιμς Μποντ και με κόστος παραγωγής στα 200 εκατομμύρια δολάρια, αναβλήθηκε τρεις φορές από τον Απρίλιο του 2020, όταν επρόκειτο να βγει, καθώς οι κινηματογραφικές αίθουσες σε ολόκληρο τον κόσμο αναγκάστηκαν να κλείσουν αλλά να επιβάλουν περιορισμούς στον αριθμό των θεατών, λόγω της πανδημίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Λεβέντης: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και διασωληνώθηκε ξανά

Χάος στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Μετά τα χημικά και τις μολότοφ, ανήλικες έδειραν δύο συμμαθήτριές τους

Παρμενίων 21: Μήνυμα στον Ερντογάν από τον Έβρο - Σφοδροί βομβαρδισμοί από αεροπορία & τεθωρακισμένα