ΚΟΣΜΟΣ

Σινέντ Ο'Κόνορ: Στο νοσοκομείο μετά τον θάνατο του γιου της - «Θα τον ακολουθήσω» έγραφε σε tweet

Σινέντ Ο'Κόνορ: Στο νοσοκομείο μετά το θάνατο του γιου της
Η ανάρτησή της στο Twitter
ASSOCIATED PRESS

Η Σινέντ Ο'Κόνορ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την εξαφάνιση και την αυτοκτονία του 17χρονου γιου της, την περασμένη εβδομάδα.

Η διάσημη τραγουδίστρια Σινέντ Ο'Κόνορ κατέληξε στο νοσοκομείο την Πέμπτη, μετά την ανάρτηση μηνύματος στο Twitter όπου έλεγε πως είχε αποφασίσει να «ακολουθήσει το γιο της»: «Αποφάσισα να ακολουθήσω τον γιο μου. Δεν έχει νόημα να ζω χωρίς αυτόν. Ό,τι αγγίζω, το καταστρέφω. Έμεινα μόνο για αυτόν. Και τώρα έφυγε» έγραψε μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια τού θρυλικού "Nothing Compares 2 U".

Η Ο'Κόνορ -η οποία έχει εκφραστεί ανοιχτά για τις μάχες με την ψυχική της υγεία και τις αυτοκτονικές σκέψεις που είχε στο παρελθόν- συνέχισε λέγοντας ότι ένιωθε «χαμένη» και κατηγόρησε τον εαυτό της για τον θάνατο του έφηβου γιου της.

Μία ώρα αργότερα, η ίδια ζήτησε συγγνώμη για τις ανησυχητικές αναρτήσεις της και καθησύχασε τους θαυμαστές της λέγοντας ότι πήγαινε να ζητήσει ιατρική βοήθεια. «Συγγνώμη. Δεν έπρεπε να το πω αυτό. Είμαι με τους αστυνομικούς τώρα καθ' οδόν για νοσοκομείο. Λυπάμαι που αναστάτωσα τους πάντες», δημοσίευσε, προσθέτοντας: «Είμαι χαμένη χωρίς το παιδί μου και μισώ τον εαυτό μου. Το νοσοκομείο θα βοηθήσει για λίγο. Αλλά θα βρω τον Shane. Αυτό είναι απλώς μια καθυστέρηση».

Το πτώμα του 17χρονου γιου της Σινέντ, Shane O'Connor βρέθηκε στις 7 Ιανουαρίου, δύο ημέρες μετά την εξαφάνισή του, επιβεβαίωσε η εταιρεία διαχείρισης της τραγουδίστριας στο CNN το Σάββατο. Η τραγουδίστρια ανακοίνωσε τον θάνατό του στο Twitter, λέγοντας ότι ο «όμορφος» γιος της «αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τζώρτζης Μονογυιός: Τι έδειξαν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Survivor: Η μεγάλη επιστροφή - Μόνο ο Ντάνος μπορεί να τον νικήσει! (photos+video)

Νόβακ Τζόκοβιτς: Έκθετη η Αυστραλία – Πολιτικοί οι λόγοι για την ακύρωση της βίζας