MEDIA

Survivor: Η μεγάλη επιστροφή - Μόνο ο Ντάνος μπορεί να τον νικήσει! (photos+video)

Survivor: Η μεγάλη επιστροφή - Μόνο ο Ντάνος μπορεί να τον νικήσει! (photos+video)
Θα έχει άσχημες αναμνήσεις...
ΣΚΑΙ

Survivor: Ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Ντάνου στο ριάλιτι επιβίωσης, επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο για κάτι που εμείς θα δούμε... του χρόνου! 

Το ελληνικό Survivor βρίσκεται ακόμα στην αρχή του, όμως όπως γνωρίζουμε κάθε χρόνο διεξάγεται μαζί με αυτά της Ρουμανίας και της Τουρκίας.

Το τελευταίο δεν έχει αρχίσει ακόμα καθώς έρχεται μία μεγάλη αλλαγή που μας προετοιμάζει για αυτά που θα δούμε στις οθόνες μας του χρόνου!

Στις 15 Ιανουαρίου ξεκινάει το τουρκικό Survivor All Star, με τον Ατζούν να μαζεύει τους κορυφαίους παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι τα τελευταία χρόνια. Μεγάλη απουσία εκείνη του Ισμαήλ Μπαλαμπάν, τελευταίου νικητή του Survivor, όμως άλλο είναι το ηχηρό όνομα.

Μιλάμε για τον νικητή του Survivor 2017, Ογκεντάι ή αλλιώς τον «Ντάνο» της Τουρκίας. Και τον λέμε έτσι καθώς την ίδια χρονιά ο Γιώργος Αγγελόπουλος είχε βγει νικητής στο δικό μας Survivor και οι δυο τους είχαν δώσει ένα απίστευτο αγώνισμα, όταν είχαν παίξει οι Έλληνες με τους Τούρκους παίκτες.

Στο αγώνισμα όπου ο Ντάνος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Ογκεντάι, ο Τούρκος είχε φτάσει πρώτος στους στόχους όμως ο δικός μας μετέπειτα νικητής, έκανε το 3/3 πρώτος και πήρε τη νίκη. Ήταν ένα από τα λιγοστά αγωνίσματα που έχασε ο Τούρκος στο Survivor και σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Η μοιραία Ferrari λίγο πριν την παραλάβει ο Τζώρτζης Μονογυιός

Survivor: Αυτή είναι η σύντροφός του Βαλάντη (photos)

Σασμός: Αυτός είναι ο λόγος που ο Πετρής πεθαίνει (Video)

Παγώνη στο Newsbomb.gr: «Οι μη εμβολιασμένοι κινδυνεύουν σοβαρά από τη μετάλλαξη Όμικρον»