ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Τσέκαρε τα spam στο email της και...έγινε εκατομυριούχος

H υπερτυχερή εκατομμυριούχος απο το Μίσιγκαν
H υπερτυχερή εκατομμυριούχος απο το Μίσιγκαν
ΑΡ

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ, με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα που ανακάλυψε ότι είχε κερδίσει 3 εκατομμύρια δολάρια

Η Λόρα Σπίαρς από την κομητεία του Όκλαντ στο Μίσιγκαν δεν έσβηνε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία στο e-mail της, μία κίνηση που αποδείχθηκε σωτήρια, καθώς στο φάκελο αυτό ανακάλυψε ότι είχε κερδίσει 3 εκατομμύρια δολάρια σε μία λοταρία.

Η τυχερή γυναίκα είχε αγοράσει έναν λαχνό Mega Millions στο site της λοταρίας του Μίσιγκαν για την κλήρωση της 31ης Δεκεμβρίου του 2021. Επέλεξε πέντε αριθμούς για να κερδίσει 1 εκατομμύριο δολάρια, και αύξησε τις πιθανότητές της προσθέτοντας την επιλογή Megaplier, που πολλαπλασιάζει το έπαθλο επί τρία.

«Είδα μια διαφήμιση στο Facebook ότι το τζάκποτ του Mega Millions ήταν αρκετά υψηλό. Έτσι μπήκα στον λογαριασμό μου και αγόρασα ένα λαχνό», είπε η 55χρονη. Λίγες μέρες αργότερα, έψαχνα για ένα email, οπότε έλεγξα τον φάκελο ανεπιθύμητων μηνυμάτων στον λογαριασμό μου. Τότε είδα ένα email από τη λοταρία που έλεγε ότι είχα κερδίσει ένα έπαθλο.

Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που διάβαζα. Συνδέθηκα στον λογαριασμό μου για να επιβεβαιώσω το μήνυμα στο email. Και το πιο σοκαριστικό ήταν ότι ήταν αλήθεια. Πραγματικά είχα κερδίσει 3 εκατομμύρια δολάρια!».

Η Σπίαρς, η οποία παρέλαβε το βραβείο της στα κεντρικά γραφεία της λοταρίας του Μίσιγκαν την περασμένη εβδομάδα, είπε ότι σχεδιάζει να μοιραστεί τα κέρδη της με την οικογένειά της και να συνταξιοδοτηθεί νωρίτερα.

«Σίγουρα πρόσθεσα τη Λοταρία του Μίσιγκαν στη λίστα με τα αγαπημένα μου, σε περίπτωση που σταθώ ποτέ αρκετά τυχερή ώστε να λάβω και νέο email» είπε.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εγκλωβισμένοι της Αττικής Οδού μιλούν στο Newsbomb.gr: Μας άφησαν 20 ώρες αβοήθητους

Συγκλονιστική μαρτυρία για την Αττική Οδό: Εγώ κινητοποίησα τον στρατό μετά από 12 ώρες

Καιρός - Αρναούτογλου: Πού θα χιονίσει περισσότερο τις επόμενες ώρες - Νέα ψυχρή μάζα από το Σάββατο