Κέιτ Μίντλετον: Η εντυπωσιακή εμφάνιση στην Τζαμάικα και τα κοσμήματα της βασίλισσας Ελισάβετ

Newsbomb

Instagram

Παρότι η άφιξη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον δεν έλαβε το καλωσόρισμα που αναμενόταν, εξαιτίας των διαδηλώσεων κατά της μοναρχίας, δεν εμπόδισε το βασιλικό ζεύγος να συνεχίσει την περιοδεία του.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον, εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό, σμαραγδένιο φόρεμα στο δείπνο που παρέθεσε ο Γενικός Κυβερνήτης της Τζαμάικα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Ουίλιαμ, στην Καραϊβική. Το φόρεμα ήταν της Βρετανίδας σχεδιάστριας μόδας Jenny Packham.

Επιπλέον, η δούκισσα του Κέιμπριτζ ήθελε, να τιμήσει και τη βασίλισσα Ελισάβετ, φορώντας κοσμήματα με σμαράγδια, τα οποία δανείστηκε από τη μονάρχη, αλλά και τα επίσημα εμβλήματα και παράσημα της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Τη Δευτέρα, η Κέιτ Μίντλετον έκανε άλλη μία λαμπερή εμφάνιση καθώς μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ παρευρέθηκαν σε μια ειδική δεξίωση στα ερείπια των Μάγιας του Cahal Pech την τελευταία νύχτα της επίσκεψής τους στο Μπελίζ. Η Κέιτ άστραφτε με ένα ροζ μεταλλικό φόρεμα με βολάν μανίκια από τη βρετανική μάρκα The Vampire's Wife.

Διαβάστε επίσης:

Vogue: Γιορτάζει τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο με ένα μοναδικό εξώφυλλο

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved