ΚΟΣΜΟΣ

Κρεμάστηκαν από βράχο για να γλιτώσουν από τον Μπρέιβικ!

Κρεμάστηκαν από βράχο για να γλιτώσουν από τον Μπρέιβικ!

Συγκλονιστικές είναι οι φωτογραφίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας με τις οποίες φαίνεται η προσπάθεια δύο φίλων να κρυφτούν σε απόκρημνα βράχια προκειμένου να γλιτώσουν από τον μακελάρη του Όσλο.

Ο 19χρονος Μάριους Χοφτ πίστεψε πώς η ζωή του είχε τελειώσει όταν βρισκόταν κρεμασμένος με γυμνά χέρια σε απότομα βράχια, Μάλιστα μεγαλύτερο σοκ και από την ιδέα του θανάτου, του προξενούσε η σκέψη ότι στην προσπάθειά του να γλιτώσει τους πυροβολισμούς του αδίστακτου δολοφόνου, θα έβρισκε φρικτό θάνατο πέφτοντας στον γκρεμό.

SOFT2

Ο Χοφτ τελικά γλίτωσε από τον Αντερς Μπρέιβικ ωστόσο, ο καλύτερός του φίλος Αντρέας Ντάλμπι Γκρόνεσμπι είχε βρει τραγικό θάνατο μπροστά στα μάτια του.Είχαν σκαρφαλώσει μαζί για να σωθούν αλλά ο Αντερς γλίστρησε με αποτέλεσμα να τσακιστεί στους βράχους. Δεν μπορούσε, όμως, ούτε να φωνάξει, ούτε να κλάψει καθώς ο φρικτός ήχος των πυροβολισμών τον υποχρέωνε να μείνει ακίνητος από τον φόβο.

Χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο δραματικές και συγκλονιστικές καταθέσεις στη δίκη του Μπρέιβικ ήταν του Χοφτ ο οποίος τόνισε:
«Άρχισα να κλαίω αλλά αποφάσισα να κρατήσω τα δάκρυά μου γιατί ήθελα να επιβιώσω. Σκεφτόμουν συνέχεια τη μαμά μου».

SOFT3