GOSSIP

Τι συνέβη με τον Jamie Foxx; Είχε ένα «σοβαρό» ιατρικό έκτακτο περιστατικό

Τι συνέβη με τον Jamie Foxx; Είχε ένα «σοβαρό» ιατρικό έκτακτο περιστατικό
AP Photo

«Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο "δρόμο" της ανάρρωσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση της η οικογένεια του Foxx

Ο Jamie Foxx αναρρώνει μετά από ένα απροσδιόριστο ιατρικό επείγον περιστατικό την Τρίτη που φέρεται να οδήγησε τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό σε νοσοκομείο.

Ο 55χρονος καλλιτέχνης «βίωσε μια ιατρική επιπλοκή» την Τρίτη, σύμφωνα με δήλωση της οικογένειας που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στον λογαριασμό της κόρης του Corinne Foxx στο Instagram.

«Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στο "δρόμο" της ανάρρωσης», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Γνωρίζουμε πόσο αγαπητός είναι και εκτιμούμε τις προσευχές σας. Η οικογένεια ζητά ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου».

Δεν είναι σαφές τι προκάλεσε το ιατρικό πρόβλημα του σταρ του «Just Mercy» και αν νοσηλεύεται ή παραμένει στο νοσοκομείο. Οι εκπρόσωποι του Foxx δεν σχολίασαν περαιτέρω.

Ωστόσο, σύμφωνα με το TMZ, ο ηθοποιός του «Spider-Man: No Way Home» μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο την Τρίτη και η κατάστασή του ήταν αρκετά σοβαρή ώστε μέλη της οικογένειάς του, μερικά από τα οποία βρίσκονταν εκτός πόλης, ταξίδεψαν εκεί για να τον δουν. Ο ιστότοπος είπε ότι ο ηθοποιός «επικοινωνεί τώρα, και αυτά είναι καλά νέα», αλλά δεν ειπώθηκαν λεπτομέρειες για το ιατρικό πρόβλημα του Foxx.

Διαβάστε επίσης:

Ρούπερτ Μέρντοχ: Χώρισε την σύζυγό του με email - «Περάσαμε καλές στιγμές, αλλά έχω πολλά να κάνω»

Μίνκα Κέλι: «Πέρασα τα παιδικά μου χρόνια σε στριπ κλαμπ» - Η εξομολόγηση της ηθοποιού

Θρίλερ στο Χόλιγουντ: Αγνοείται γνωστός ηθοποιός διάσημης σειράς του Nickelodeon