ΚΟΣΜΟΣ

Χάλι Μπέρι: Απολαμβάνει το κρασί της γυμνή στο μπαλκόνι - «Κάνω ό,τι θέλω να κάνω»

Η Χάλι Μπέρι στα 'Οσκαρ
Η Χάλι Μπέρι στα 'Οσκαρ
ΑΡ

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Χάλι Μπέρι «ανέβασε» μια προκλητική πόζα στο Instagram και ενθουσίασε τους οπαδούς της

Η Χάλι Μπέρι...θα κάνει ό,τι θέλει να κάνει. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους φαν της μια αποκαλυπτική της φωτογραφία, στέλνοντας ένα μήνυμα για την ελευθερία της βούλησης. «Πόσταρε» λοιπόν μία γυμνή φωτογραφία της να πίνει κρασί στο μπαλκόνι της. «Κάνω ό,τι θέλω. Καλό Σάββατο», έγραψε η 56χρονη Μπέρι, στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Αρκετοί σταρ έσπευσαν να σχολιάσουν την ανάρτησή της, ανάμεσά τους η Χάλι Μπέιλι και Λένα Γουέιθ, που και οι δύο «ανέβασαν» emoji με χειροκροτήματα. Η Kέλι Ρόουλαντ σχολίασε επίσης «Ναι!» ενώ η Jenna Dewan έγραψε «Ουάου»

Αυτή δεν είναι η πρώτη αποκαλυπτική φωτογραφία που μοιράζεται η ηθοποιός τον τελευταίο καιρό, καθώς πρόσφατα δημοσίευσε μία συλλογή από τόπλες φωτογραφίες της. Σε στιγμιότυπα που κοινοποιήθηκαν στο Instagram και το Twitter τον περασμένο μήνα, η Μπέρι πόζαρε με τα χέρια της στο στήθος της, ενώ έβγαζε μερικές γυμνές φωτογραφίες της, ενώ φαίνεται να έχει βγει φρέσκια από το ντους, στον καθρέφτη του μπάνιου.

«Ημέρα αγάπης για τον εαυτό μου», έγραψε η σταρ του «Moonfall» στη λεζάντα της σέξι φωτογράφισης. Η συγκεκριμένη σειρά φωτογραφιών ήρθε μετά από μια «ντυμένη», λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στην τελετή απονομής για τα 95α ετήσια Όσκαρ.

Για τη μεγάλη βραδιά η Μπέρι ήταν εκτυφλωτική, επιλέγοντας ένα φόρεμα Tamara Ralph Couture με σκίσιμο μέχρι τους μηρούς, το οποίο συνδύασε με χρυσές πλατφόρμες. Το μποέμ σύνολο που χρειάστηκε 500 ώρες για να φτιαχτεί ήταν επίσης στολισμένο με τα διακριτικά απλικέ λουλούδια του σχεδιαστή που έλαμπαν σε ροζ χρυσό μεταλλικό.