ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Πεινασμένος ελέφαντας πέταξε στο έδαφος τουρίστρια που του έδωσε μπανάνα

Ινδία: Πεινασμένος ελέφαντας πέταξε στο έδαφος τουρίστρια που του έδωσε μπανάνα

Ελέφαντας πέταξε στον αέρα τουρίστρια η οποία προσπάθησε να τον ταΐσει μπανάνα

Τουρίστρια στην Ινδία παραλίγο να κινδυνεύσει όταν προσπάθησε να ταΐσει μπανάνα έναν ελέφαντα αλλά εκείνος ενοχλήθηκε και την πέταξε στον αέρα ενώ παραλίγο και να την ποδοπατήσει.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter φαίνεται η γυναίκα να κρατά μια μπανάνα μπροστά στην προβοσκίδα του εξημερωμένου κατά τα άλλα ελέφαντα, ο οποίος την πλησιάζει προσπαθώντας να δαγκώσει τη λιχουδιά. Χαμογελώντας η τουρίστρια τράβηξε πίσω την τελευταία στιγμή τη μπανάνα προκαλώντας την αντίδραση του ελέφαντα, ο οποίος τίναξε τους χαυλιόδοντες και την προβοσκίδα του τινάζοντας το θύμα του στον αέρα.

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο ποστ στο Twitter πήραν φωτιά με πολλούς να σχολιάζουν: «Ελπίζω να επέζησε της επίθεσης», «πρέπει να έπαθε αρκετά σοβαρά κατάγματα», «οι άνθρωποι πρέπει να καταλάβουν ότι η άγρια ζωή είναι υπέροχη και πρέπει να τους σεβόμαστε, να μην είμαστε αλαζόνες μαζί τους».

Ο χρήστης που ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο έγραψε στην ανάρτησή του: «Δεν μπορείς να ξεγελάσεις έναν ελέφαντα, έστω κι αν είναι εξημερωμένος. Είναι από τα πλέον ευφυή ζώα σε αιχμαλωσία».