ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αργεντινή: «Ροντέο» το Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ, απίστευτη σύρραξη και επτά αποβολές

Αργεντινή: «Ροντέο» το Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ, απίστευτη σύρραξη και επτά αποβολές

Αργεντινή: Σε ρίνγκ μετατράπηκε ο αγωνιστικός χώρος στο superclasico έπειτα από ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που σφυρίχτηκε υπέρ της Ρίβερ Πλέιτ.

Mε τον πιο επεισοδιακό τρόπο έληξς το superclasico ανάμεσα σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς, με τους γηπεδούχους να σκοράρουν έπειτα από ένα αμφίβολο πέναλτι το οποίο προκάλεσε σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο του Μονουμεντάλ.

Το πέναλτι, που προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες -με το διαιτητή να μην συμβουλεύεται το VAR- εκτέλεσε εύστοχα ο Κολομβιανός Μιγκέλ Άνχελ Μπόρχα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με 1-0

Το γκολ προκάλεσε αναταραχή και επεισόδια, με συνέπεια έξι παίκτες να αποβληθούν: τρεις από τη Ρίβερ (Παλαβεσίνο, Σεντουριόν και Ελίας Γκόμες) και τρεις από την Μπόκα (Μερεντιέλ, Βαλεντίνι και Εκί Φερνάντες), όπως και ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χόρχε Αλμιρόν.

Το παιχνίδι διακόπηκε για 15 λεπτά. Ο διαιτητής Ερέρα περικυκλώθηκε από τους παίκτες της Μπόκα, αλλά το παιχνίδι μπόρεσε τελικά να συνεχιστεί. Η Μπόκα κατέληξε με οκτώ παίκτες και η Ρίβερ με 10, αφού δύο αποβληθέντες ήταν στον πάγκο.