ΚΟΣΜΟΣ

Charlie Newling: Νεκρός σε τροχαίο ο 36χρονος reality star – Έγινε πατέρας ξανά πριν 8 εβδομάδες

Charlie Newling: Νεκρός σε τροχαίο ο 36χρονος reality star – Έγινε πατέρας ξανά πριν 8 εβδομάδες

Σε τροχαίο έχασε τη ζωή του ο σταρ του ριάλιτι The Bachelorette, Charlie Newling, μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του.

Τραγικό θάνατο σε ηλικία 36 ετών βρήκε ο Αυστραλός, Charlie Newling που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο γνωστό reality, The Bachelorette το 2018.

Ο νεαρός άνδρας σκοτώθηκε μετά από πτώση του αυτοκινήτου του σε γκρεμό στο Dover Heights, στα ανατολικά προάστια του Σίδνεϊ, στις 11 το βράδυ του Σαββάτου.

Η αστυνομία και οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ έφτασαν στο Raleigh Reserve αφού επικοινώνησαν με τους ντόπιους που βρήκαν το αυτοκίνητό του φλεγόμενο στο κάτω μέρος του γκρεμού των 70 μέτρων.

Ο Newling πριν πριν από οκτώ εβδομάδες καλωσόρισε στον κόσμο το δεύτερο παιδί του, μια κόρη, με τη σύντροφό του Kristal Taylor ενώ έχει επίσης έναν 13χρονο γιο από προηγούμενη σχέση.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, ο Newling ήταν αρχικά ο επικρατέστερος υποψήφιος για να κερδίσει την καρδιά της Ali Oetjen στο reality γνωριμιών και πήρε το παρατσούκλι “Mr Perfect” από τους τηλεθεατές.

Ωστόσο, η καλή εικόνα του αμαυρώθηκε όταν μόλις δύο ημέρες μετά την αποπομπή του από το The Bachelorette, κυκλοφόρησαν πλάνα που τον έδειχναν να παλεύει έξω από το The Golden Sheaf στο Double Bay.

Ο Newling δήλωσε ότι είχε πιει και γιόρταζε τη συμμετοχή του στο reality show με φίλους όταν ξέσπασε συμπλοκή με μπράβους γύρω στις 10.50 μ.μ.