ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Ιερόδουλη κατηγορείται για 4 φόνους - Νάρκωνε και λήστευε τους πελάτες της

ΗΠΑ: Ιερόδουλη κατηγορείται για 4 φόνους - Νάρκωνε και λήστευε τους πελάτες της

Σύμφωνα με τις Αρχές στο Οχάιο των ΗΠΑ η γυναίκα συνδέεται με αρκετές περιπτώσεις θανάτων από υπερβολική δόση ουσιών αλλά και ληστείες από τον Δεκέμβριο του 2022 και έπειτα

Για τους φόνους τεσσάρων ανδρών κατηγορείται μία γυναίκα 33 ετών από το Οχάιο των ΗΠΑ, η οποία φέρεται να συναντούσε άνδρες για να κοιμηθεί μαζί τους, όμως τους νάρκωνες με σκοπό να τους ληστέψει.

Τα εγκλήματα της Ρεμπέκα Όμπορν αποκαλύφθηκαν μετά από καταγγελία που έγινε στη Μονάδα καταπολέμησης της εμπορίας ανθρώπων της Αστυνομίας του κεντρικού Οχάιο για ιερόδουλη, η οποία έκλεινε ραντεβού με πελάτες και στη συνέχεια τους χορηγούσε ναρκωτικά για να κλέψει τα χρήματά τους και ό,τι πολύτιμο είχαν επάνω τους.

Όπως αναφέρουν οι New York Times, οι αστυνομικοί συνέδεσαν την 33χρονη γυναίκα με πολλούς θανάτους που προήλθαν από υπερβολική δόση ουσιών αλλά και αρκετές ληστείες με αφετηρία τον Δεκέμβριο του 2022.

Οι Αρχές έχουν δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ενός από τους τέσσερις άνδρες που πιστεύεται ότι σκότωσε η γυναίκα μέσα στο 2023. Οι ταυτότητες των υπόλοιπων τριών θυμάτων παραμένουν άγνωστες στο κοινό.

Η υπόθεση του 30χρονου Τζόσεφ Κράμπλερ έχει λάβει αρκετή δημοσιότητα, όταν στις 15 Ιανουαρίου έχασε τη ζωή του από υπερβολική δόση.

Ο νεαρός άνδρας εντοπίστηκε από αστυνομικούς, χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου κατέληξε.

Στην ανάκριση της Όμπορν, η ίδια παραδέχθηκε ότι χορήγησε στον Κράμπλερ ναρκωτικά, τα οποία προκάλεσαν τον θάνατό του, αλλά και ότι τον έκλεψε ενώ ήταν αναίσθητος.

Σε άλλη υπόθεση η δράστιδα φέρεται να πρόσθεσε φαιντανύλη στο κρακ που κάπνιζε ένας πελάτης και στη συνέχεια να έκλεψε την πιστωτική του κάρτα και το αμάξι του ενώ εκείνος ήταν στις τελευταίες στιγμές της ζωής του.

Σε βάρος της γυναίκας απαγγέλθηκαν οι πρώτες κατηγορίες από την εισαγγελία του Οχάιο τον περασμένο Σεπτέμβριο και η Όμπορν βρίσκεται στη φυλακή έκτοτε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα διεθνή μέσα ωστόσο, αυτή την εβδομάδα το κατηγορητήριο επεκτάθηκε.