ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στο Τέξας: Ράπερ απήγαγε γυναίκα και την κρατούσε κλειδωμένη σε γκαράζ 5 χρόνια

Φρίκη στο Τέξας: Ράπερ απήγαγε γυναίκα και την κρατούσε κλειδωμένη σε γκαράζ 5 χρόνια
Fox News

Τέξας: Την ανάγκαζε να παίρνει ναρκωτικά και να κάνει σεξ μαζί του επανειλημμένως - Η γυναίκα ήταν έγκυος όταν την απήγαγε

Φρίκη προκαλεί υπόθεση απαγωγής που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο Τέξας των ΗΠΑ, όπου ένας άνδρας συνελήφθη, καθώς κρατούσε φυλακισμένη σε γκαράζ για πέντε ολόκληρα χρόνια μία γυναίκα, την οποία απήγαγε όταν εκείνη ήταν έγκυος.

Πιο αναλυτικά, πρόκειται για έναν άνδρα 52 ετών, ράπερ, ονόματι Λι Κάρτερ, ο οποίος πριν από πέντε χρόνια απήγαγε μία γυναίκα, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης, και την κρατούσε αιχμάλωτη σε γκαράζ οικίας στο Τέξας. Ο Κάρτερ κατηγορείται μεταξύ άλλων για απαγωγή σε βαθμό κακουργήματος.

texas.jpeg

Τη βίαζε και την ανάγκαζε να παίρνει ναρκωτικά

Ο δράστης συνάντησε το θύμα πριν από περίπου 5 χρόνια, όταν η κοπέλα ήταν έγκυος και ζητιάνευε σε κεντρικό δρόμο του Χιούστον. Αρχικά της έδωσε ένα δολάριο, ωστόσο επέστρεψε μετά από λίγο, ζητώντας της να τον ακολουθήσει στο αυτοκίνητό του, εάν χρειαζόταν βοήθεια.

Η 30χρονη από τότε, σύμφωνα με όσα κατέθεσε, παρέμενε κλειδωμένη σε ένα γκαράζ σπιτιού, ενώ ο Κάρτερ την ανάγκαζε να παίρνει ναρκωτικά και να κάνει επανειλημμένα σεξ μαζί του.

Στη δικογραφία, όπως γράφει η Daily Mail, αναφέρεται πως «Ο κατηγορούμενος Κάρτερ την ανάγκαζε να παίρνει χάπια μαζί με κρακ, κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά, με συνέπεια να αδυνατεί σωματικά να φύγει από το σημείο». Παράλληλα δεν της έδινε τροφή, αλλά μόνο σνακ, όπως πατατάκια.

Γλίτωσε μέσω εφαρμογής μηνυμάτων

Το θύμα κατάφερε να γλιτώσει, όταν, χρησιμοποιώντας τον φορητό υπολογιστή του απαγωγέα της επικοινώνησε με την αστυνομία, μέσω της εφαρμογής Text Now.

Υποστήριξε δε ότι στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να διαφύγει, σπάζοντας ένα παράθυρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο ο Κάρτερ την πήρε από εκεί και την πήγε πίσω στο γκαράζ-κολαστήριο, ενώ έβαλε μάλιστα σανίδες στα παράθυρα.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη με την εγκυμοσύνη του θύματος.

Σύμφωνα πάντως με το Fox News, εναντίον του Κάρτερ κατατέθηκε ένταλμα τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο η σύλληψή του έγινε μόλις την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου.

Η αστυνομία κλήθηκε να κάνει έλεγχο στην κατοικία του Κάρτερ, όπου βρήκε μόνο έναν σκύλο μέσα, ενώ λίγο αργότερα εντόπισε τον δράστη σε ένα μοτέλ όπου και τον συνέλαβε. Ο Λι Κάρτερ κρατείται στη φυλακή της κομητείας Χάρις, ενώ η εγγύηση για την αποφυλάκισή του ανέρχεται στα 100.000 δολάρια.