ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Βράζει» απο θυμό και είναι έτοιμος να κάνει την έκρηξη - «Θα πέσουν κεφάλια...»

O πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον
O πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον
ΑΡ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να έχει φτάσει στα όρια του με το συνεχιζόμενο «σίριαλ» γύρω από τη σύζυγό του Κέιτ Μίντλετον. Οι φήμες για την υγεία της, αλλά και τον γάμο τους τον έχουν εξοργίσει και είναι έτοιμος να τιμωρήσει τους υπευθύνους, αναφέρει βασιλικός ειδήμων

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ φέρεται να είναι βαθιά αναστατωμένος για τις εικασίες σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον. Πληροφορίες λένε ότι είναι έξαλλος με τον τρόπο που ο βρετανικός Τύπος αντιμετωπίζει την αγαπημένη του, μετά την ανάρρωση από την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

«Ο Oυίλιαμ είναι μια πολύ διαφορετική ράτσα [από αυτή του πατέρα του]», δήλωσε στο Fox News ο Κρίστοφερ Άντερσεν, καταξιωμένος συγγραφέας του 'εργου «Ο Βασιλιάς: Η ζωή του Καρόλου Γ». «Ο Ουίλιαμ σκέφτεται ένα θέμα ξανά και ξανά. Σιγοβράζει. Μετά όμως όπως ο πατέρας του [ο βασιλιάς Κάρολος], κάνει την έκρηξη».

«Προσπαθεί να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή της συζύγου του. Πάντα είχε μνησικακία απέναντι στα μέσα ενημέρωσης και είναι ακόμη λιγότερο πιθανό από τον πατέρα του να νιώσει την ανάγκη να εξηγήσει οτιδήποτε», συνέχισε ο Άντερσεν, 74 ετών. «Εξακολουθεί να κατηγορεί τον Τύπο για το θάνατο [της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα] και παρά τη γοητεία του και τη φυσική του τάση για διπλωματία, συνεχίζει να βλέπει τους δημοσιογράφους...σαν τσακάλια.

«Δεν ενδιαφέρεται να τα ταΐσει εκτός και αν χρειαστεί, ειδικά όταν το θέμα είναι η υγεία της Κέιτ», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι ο μελλοντικός βασιλιάς, 41 ετών, «σιγοβράζει» από θυμό. «Ο Γουίλιαμ είναι υπό πίεση και θυμωμένος με όσα γράφονται και λέγονται για την άρρωστη γυναίκα του», είπε ο Άντερσεν.

«Μέσα σε όλα αυτά, ο μελλοντικός βασιλιάς έχει κατακλυστεί από το να πρέπει να επωμιστεί ένα τόσο βαρύ φορτίο, ενώ ο πατέρας του παλεύει με τον καρκίνο, και αυτό σημαίνει λίγο χρόνο για επιεικές εκρήξεις για τις οποίες ήταν διάσημος ο βασιλιάς. Ωστόσο, ο Ουίλιαμ είναι βέβαιο ότι θα ραγίσει. Είναι μόνο θέμα χρόνου. Θα πέσουν κεφάλια, είμαι σίγουρος γι' αυτό».

Η φρενίτιδα γύρω από την πριγκίπισσα της Ουαλίας, 42 ετών, ξεκίνησε τον Ιανουάριο όταν το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η Μίντλετον θα υποβληθεί σε μια απροσδιόριστη προγραμματισμένη επέμβαση στην κοιλιά. Λίγο μετά την «επιτυχημένη» επέμβαση, το γραφείο της πριγκίπισσας δημοσίευσε μια δήλωση ότι θα αναρρώνει στο Adelaide Cottage στο Windsor.

Το παλάτι του Κένσινγκτον είπε επίσης ότι «με βάση τις τρέχουσες ιατρικές συμβουλές», είναι απίθανο η μελλοντική βασίλισσα «να επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα μέχρι μετά το Πάσχα». Ωστόσο, οι φήμες άρχισαν έκτοτε να οργιάζουν, καθώς κανείς δεν είχε επίσημη ενημέρωση.

Τον Φεβρουάριο, το Παλάτι του Κένσινγκτον είπε ότι «είχαν ξεκαθαρίσει τον Ιανουάριο τα χρονοδιαγράμματα της ανάκαμψης της πριγκίπισσας και θα παρέχει μόνο σημαντικές ενημερώσεις. Αυτή η καθοδήγηση ισχύει». Πρόσθεσε επίσης ότι η πριγκίπισσα «τα πήγαινε καλά». «Προσπαθεί να προστατεύσει την ιδιωτική ζωή της συζύγου του. Πάντα είχε μνησικακία απέναντι στα μέσα ενημέρωσης και είναι ακόμη λιγότερο πιθανό από τον πατέρα του να νιώσει την ανάγκη να εξηγήσει οτιδήποτε» συνέχισε ο Άντερσον.

Τα πράγματα εκτροχιάστηκαν περαιτέρω για τη Μίντλετον όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία με τα παιδιά της στο Instagram για την Ημέρα της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία είχε υποστεί Photoshop. Μεγάλα πρακτορεία την απέσυραν και εκείνη αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με το μοντάζ. Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για οποιαδήποτε σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες», έγραψε. Μετά το περιστατικό, πολλές οργανώσεις ζήτησαν από το Παλάτι του Κένσινγκτον να δημοσιοποιήσει την αναλλοίωτη φωτογραφία της πριγκίπισσας και των παιδιών της - ένα αίτημα που έκτοτε απορρίφθηκε.

Στη συνέχεια η πριγκίπισσα εθεάθη «ευτυχισμένη, υγιής και χαλαρή» μαζί με τον σύζυγό της κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε ένα τοπικό κατάστημα κοντά στο Κάστρο του Ουίνδσορ. Σε ένα βίντεο που εξασφάλισε η Sun, εμφανίστηκε να φοράει αθλητικά και να στέκεται δίπλα στον χαμογελαστό σύζυγό της.

Πηγές είπαν στο ρεπορτάζ ότι το ζευγάρι σταμάτησε στο κατάστημα, αφού παρακολούθησε τα παιδιά του να αθλούνται. Η τελευταία της εμφάνιση θα έπρεπε να ήταν αρκετή για να τεθεί ένα τέλος στον θόρυβο σχετικά με την ανάρρωσή της, όμως οι εικασίες δεν σταμάτησαν, γεγονός που προκαλεί πλέον έντονη αναστάτωση στο Παλάτι του Κένσινγκτον.