ΚΟΣΜΟΣ

Δύο ανήλικα παιδιά έζησαν τον τρόμο του βιασμού

Δύο ανήλικα παιδιά έζησαν τον τρόμο του βιασμού

Στη Λάρνακα, αλλοδαπός παρολίγον να βιάσει 9χρονο κοριτσάκι που περπατούσε στην παραλία κάτω απο το εξοχικό της, συνοδευόμενη από τον 6 ετών αδελφό της, ενώ στη Λεμεσό 13χρονος φέρεται να έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 67 ετών πατριού του.


Η αστυνομία άφησε ελεύθερο ένα παιδεραστή που παραδέχθηκε το έγκλημα. ο συγκεκριμένος δεν έχει περάσει απο ψυχιατρική αξιολόγηση για να μπορεί η αστυνομία να διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να κυκλοφορεί ελεύθερος και με πιθανότητα επανάληψης του εγκλήματος. Κατοικεί στην ίδια γειτονιά με το παιδάκι."

Στην άλλη περίπτωση, οι κραυγές της 9χρονης και του 6χρονου οδήγησαν στα χνάρια του Σρι Λανκέζου που τράπηκε σε φυγή, τον έντρομο πατέρα, ο οποίος κατάφερε να τον εντοπίσει και να τον ακινητοποιήσει.

Βουλευτές ζητούν εφαρμογή της σύμβασης Λαζαρότι που στάληκε για επικύρωση απο την ΕΕ το 2007, και η οποία κόλλησε σε κάποιο συρτάρι, ενώ κατατέθηκε και νέα πρόταση νόμου από το ΑΚΕΛ.

Το ΑΚΕΛ θεωρεί ότι η καθυστέρηση θα συνεχιστεί και ζητεί ευαισθησία από τους υπόλοιπους βουλευτές για έγκριση της νέας πρότασης νόμου ...